2777
2789
عنوان

حق با کیه

129 بازدید | 6 پست

۴ تا دوست با هم قرار گذاشتن که روز شنبه با هم برن مرکز استان واسه آزمون 

از شهرستان تا مرکز استان ۲ ساعت راه هست

روز اخری دوتا از بچه ها کنسل کردن گفتن خودمون با فامیلامون میریم

این دو تاهم با ماشین حرکت می‌کنند  ماشین دایی اش بوده

از اول هم قرار کرایه ۱ میلیون بوده

حالا به دوستم زنگ زده باید ۵۰۰تومن کرایه بدی

شمام کنسل کن با یکی از بستگان با اتوبوسی چیزی برو . یا اکر سنت خوبه خودت برو.یا اصلا یه چیز دیگه اتوبوس چک کن ببین رفت برگشت چقدر پات در میاد شخصی این قیمت به صرفه میشه یا نه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش فکر کردم معماس

منیم بالام بو دونیا ایله اویناما،سن جاوانسان دونیا قوجا دونیادی،دشمن ندیر؟ دوست ائوینی دوست ییخار،بیلن بیلیر دونیا نئجه دونیادی...عمره،گونه اعتیبار یوخ ازلدن،بیر ده دونوب یارپاق اولماز خزلدن،بئشییندن بیزه تابوت دوزلدن، بلئییندن کفن تیکن دونیادی کیم نه آنلار بو ظالیمین ایشیندن،چوخلارینی کئچیردیبدی دیشیندن،موحکم یاپیش پاپاغیندان،باشیندان،باشدان پاپاق آلیب قاچان دونیادی. 

یعنی برای ماشین دایی هم باید کرایه داد ؟

یعنی این چهار تا مه دوست هستن در عالم دوستی نمیتونن دوستشون رایگان ببرن ،اون ماشین خالی میره که چه ایرادی داره دوستش سوار شه باهم برن مگه قراره روی دوش طرف بشینه ماشین خالی اونم برای دایی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست