2777
2789
عنوان

همسایمون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 78 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودش که نزده، اقوامش اونجا نصب کردن،چند روز صبر کن تو این دوره سوگواری به همدردی نیاز دارن

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
چقد بدم میاد نظر الکی میدید خودت باشی میبینم چیکار میکنی کل شهرکمون شده بنر و اعلامیه افسردگی گرفتم

از بنر و اعلامیه افسردگی میگیرین ؟ خب چیکار کنن مردم ؟ اعلامیه نزنن ؟؟؟ عزیزم صبوری کن چاره ای نیست دنیا همینه ، مرگ و میر و اینا هم برای همه هست . کسی که عزا داره میخواد مردم بدونن بیان تو غمشون شریک بشن ... سخت نگیر میگذره 

حوصله بحث با ادم نفهمی مثل تورو ندارم از تاپیک برو بیرون

این روزا قسمت همه هست ..کاربراهم راهنمای کردن گفتن تحمل کن ولی دوسداری چیز دیگه بشنوی ،منم شوهر همسایه مرد تا ۴۰ روز صبر کردم دقیقا بعد ۴۰ خودشون کندن بنرارو

از بنر و اعلامیه افسردگی میگیرین ؟ خب چیکار کنن مردم ؟ اعلامیه نزنن ؟؟؟ عزیزم صبوری کن چاره ای نیست ...

اخه من کسی فوت کنه بهم میریزم اضطراب میگیرم حتی کسی که نشناسمش اینا که همسایه کناریمون بودن شوهرشو میدیدم بنده خدا

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

بخدا این چند وقته همش خواب پریشون دیدم اضطراب گرفتم متاسفانه بعضیا درک نمیکنن میان عقده هاشونو اینجا ...

بله میدونم چی میگید

ولی الان اونا توی شرایط بدی هستن هر رفتار بدی ببینن تا ابد توی ذهنشون میمونه 

شما خانومی کن این چند روز صبر کن سعی کن با چیزایی که میدونی حالتو خوب میکنه خودتو سرگرم کنی خودشون بنرارو بر میدارن 

ما این مدت که عزادار بودیم همسایه ها خیلی کنارمون بودن هوامونو داشتن همیشه خوبیهاشون تو ذهنمون میمونه انشالا بتونیم توی شادیهاشون جبران کنیم 

این روزا قسمت همه هست ..کاربراهم راهنمای کردن گفتن تحمل کن ولی دوسداری چیز دیگه بشنوی ،منم شوهر همسا ...

خب مثل ادم حرف بزنن میپرن به ادم اخلاق بعضیاشون واقعا زیر صفره

اخه من کسی فوت کنه بهم میریزم اضطراب میگیرم حتی کسی که نشناسمش اینا که همسایه کناریمون بودن شوهرشو م ...

درکشون کن ببین شما که فقط همسایه بودی اینجوری میگی ، دیگه خدا میدونه و دل اونها ... واقعا سخته عزیزم . شمام چیزی نگو بخودتم‌سخت نگیر میان بنرهارو جمع میکنن شاید به وقتش تشکر هم کردن .... قلبتو قوی کن 

بله میدونم چی میگید ولی الان اونا توی شرایط بدی هستن هر رفتار بدی ببینن تا ابد توی ذهنشون میمونه&nb ...

خدابیامرزه عزیزم 

انقدری که من افسردگی گرفتم اونا نگرفتن دیشب صدای خندشون میومد تو خونمون البته خداروشکر میکنم به ارام ...

خب چیکار میتونن بکنن مراسم رو که نمیشه برن تو کوه بگیرن  صدا میاد . اگه برا بنر ناراحتی هفتم که گذست برو خونشون تسلیت بگو و همدردی کن بعد بگو شرمنده میخام پنجره رو باز بزارم اگه اجازه بدید بنر رو بگم همسرم جابجا کنه . جز این بگی ممکنه دلشکسته بشن ازتون

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا