2777
2789
عنوان

همسایمون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 78 پست
شمام قدری درک و تامل تاپیکو کامل بخون بعد نظر بده گفتم دارم افسردگی میگیرم حالم بد شده مشکل شماها ای ...

هندزفریهاتو بذار تو گوشت چند تا موزیک شاد گوش کن 

انرژی منفی به خودت وارد نکن 

اینا همه تلقینه که میگی افسردگی گرفتمو اینا 

سعی کن حس خوب به خودت بدی سعی کن هیچی رو سخت نگیری هییچی رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ آخ گفتی، از بنر و تاج گل بیزارم. خب همون هزینه رو خیرات کنید بهتره دیگه.  یه بنر فقط واسه ا ...

کار خوبی کرده ثواب کرده واقعا ، در و دیوار رو پر کنی که چی بشه ، این کارا بیهوده ست ، پولشو بده یکی یه فاتحه بفرسته برسه به اون مرحوم به دردش بخوره

خیلیا بیشتر از اینکه به فکر اون خدابیامرز باشن به فکر ظواهر مراسمن ، یه مستحق یه صلوات بفرسته کلی به نفعه تا چهارنفر چیتان پیتان کنن با گل و بنر شو راه بندازن

عجب 
هندزفریهاتو بذار تو گوشت چند تا موزیک شاد گوش کن  انرژی منفی به خودت وارد نکن  اینا همه ...

بخدا این چند وقته همش خواب پریشون دیدم اضطراب گرفتم متاسفانه بعضیا درک نمیکنن میان عقده هاشونو اینجا خالی میکنن

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

عزیزم تو کوچه ما رسمه حتی همسایه ها خونه کناریو میگیرن برا مراسم انقدر که همسایه ها درغم شریکن بعد شما میخوای بگی بنرو نزه به پنجره مون خیلی غم انگیز میشه براشون این حجم از خودخواهیتون

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
عزیزم تو کوچه ما رسمه حتی همسایه ها خونه کناریو میگیرن برا مراسم انقدر که همسایه ها درغم شریکن بعد ش ...

نمیگم نزن میگم سومشم تموم شده خب گلم درسته عزیز از دست دادن ولی اکثر همسایه ها شاکین همه افسرده شدن کل شهرک پر بنره الان اون بنرا به چه درد مرده میخوره

قدری صبررررر ودررررررک 

خیلی دوره زمونه بدی شده بخدا . قبلا همسایه ها عین خونواده ادم بودن اما حالا ....

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بخدا کنارمام هستن خیلی سر و صدا دارن این چند روزه خونشون پره مهمونه ینی هرروز سردرد میگیرم از سر و ص ...

خدا سر کسی نیاره تو رو  خدا ی کم درکشون کن .دور از جون زبونم لال ی لحطه خودتو جاش بزار بعد تصمیم بگیر بری بهش بگی یا اینکه فک کنی چن روزه سرو صدا دارن موردی داره یا ن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
نمیگم نزن میگم سومشم تموم شده خب گلم درسته عزیز از دست دادن ولی اکثر همسایه ها شاکین همه افسرده شدن ...

به درد مرده نمیخوره این بنرا برای اعلام همدردی با خانواده متوفی هست که بگن ماهم درکنارتون همدردیم اصل قضیه که بنر زیاد بزنن درست نیست ولی واکنش شما دراین شرایط براشون نارحت کننده است مگه به شوهرت بگی خودش بنرو جابجا کنه دیگه بهشون نگین که بربخوره بهشون اونم بعد هفتم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
زشته نگو اونا الان حالشون بده ناراحت میشن و عیچوقت یادشون نمیره اینو

انقدری که من افسردگی گرفتم اونا نگرفتن دیشب صدای خندشون میومد تو خونمون البته خداروشکر میکنم به ارامش قبل برگشتن