2777
2789
عنوان

همسایمون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 78 پست
دست از سر مرده هم بر نمی دارید  حالا دو روز پشت وپنجرت باشه پنجره سابیده نمیشه

چقد بدم میاد نظر الکی میدید خودت باشی میبینم چیکار میکنی کل شهرکمون شده بنر و اعلامیه افسردگی گرفتم

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

مهمونیهاشون از خوشی که نیس بدبختا گرفتارن ، صبور باش دنیا به آخر نمیرسه ، صبور بودنت یک نوع همدردیه باشون

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد بدم میاد نظر الکی میدید خودت باشی میبینم چیکار میکنی کل شهرکمون شده بنر و اعلامیه افسردگی گرفتم

دیگه مردن چیکار کنن پرچم رقص و شادی برات بزنن 

الان حرف تو الکیه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
بخدا کنارمام هستن خیلی سر و صدا دارن این چند روزه خونشون پره مهمونه ینی هرروز سردرد میگیرم از سر و ص ...

دقیقا منم مثل شمام یعنی انقدر افسرده می شم و بهم میریزم زندگی خودم مختل میشه 

قدری صبررررر ودررررررک 

شمام قدری درک و تامل تاپیکو کامل بخون بعد نظر بده گفتم دارم افسردگی میگیرم حالم بد شده مشکل شماها اینه مرده پرستید مایی که زنده ایم داریم اذیت میشیم اون که فوت شد خدا بیامرزه با بنرم دردی نه از خودش نه خونوادش دوا نمیشه

بنر زدن رو هیچ وقت درک نکردم ، یه تیکه کاغذ کافیه دیگه ، بنر بهشت نمیبره پول اون بنر رو بدی به مستحق ...

آخ آخ گفتی، از بنر و تاج گل بیزارم. خب همون هزینه رو خیرات کنید بهتره دیگه. 

یه بنر فقط واسه اطلاع رسانی

متاسفانه خیلی ها این هارو کلاس میدونن. 

برادرشوهر واسه فوت یکی از اقوام به یک موسسه خیریه کمک کرد، اون موسسه هم توی یک لوح شیک این موضوع رو نوشت و مهر کرد. اون ها هم دادن صاحب عزا. 

به نظر این کار بهتر و خدا پسندانه تر و شیک تره

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
خدایی چیزی نگفتم درک میکنم ولی این چند روزه انقد رفت و امد و سر و صدا داشتن همسایه کناریمونم هستن هر ...

یه چند روز بگذره همه چیز عادی و به حالت نرمال برمیگرده بلاخره اون بنده خدا ها یکی رو از دست دادن باید یه حوری اروم شن.یکم صبرتو ببری بالا انشالله تموم‌میشه عزیز

شمام قدری درک و تامل تاپیکو کامل بخون بعد نظر بده گفتم دارم افسردگی میگیرم حالم بد شده مشکل شماها ای ...

کاش توهم جنبه تبادل نظر داشتی خب چرا تاپیک زدی برو بکن بنداز  اون ور دیگه در ضمن ما مرده پرست نیستیم شما بی درکی ریپ هم نزن

روزهای سخت، روزهای بهتر می سازند☺️ ️

بنر زدن رو هیچ وقت درک نکردم ، یه تیکه کاغذ کافیه دیگه ، بنر بهشت نمیبره پول اون بنر رو بدی به مستحق ...

بخدا منم همینو میگم منتها نمیدونم اینجا چرا پاچه میگیرن همین کارو همسایشون باهاشون کنه زمین و زمانو بهم میریزن اینجا شدن دهقان فداکار

خدایی چیزی نگفتم درک میکنم ولی این چند روزه انقد رفت و امد و سر و صدا داشتن همسایه کناریمونم هستن هر ...

ما خودمون متاسفانه عزیز از دست دادیم 

بخدا قسم بنرای ما از اول خیابون تا آخر خیابون زده بود ، همسایه ها خودشون زده بودن هر کی جلوی خونه خودش بنر زده بود تقریبا 30تا بنر بودن 

خود همسایه ها تا چهل روز اجازه نمیدادن بنرارو در بیاریم 

عیب نداره یه روزی هم روزی خودت میشه و جبران میشه همه اینا  چون مرگ و میر برای همه هست  د ...

واقعا برای درک پایین امثال شما متاسفم تاپیک زدم راهنمایی بگیرم نه اراجیف بشنوم در ضمن روزی خودت بشه زودتر بسلامت

دیگه مردن چیکار کنن پرچم رقص و شادی برات بزنن  الان حرف تو الکیه

حوصله بحث با ادم نفهمی مثل تورو ندارم از تاپیک برو بیرون

کاش توهم جنبه تبادل نظر داشتی خب چرا تاپیک زدی برو بکن بنداز  اون ور دیگه در ضمن ما مرده پرست ن ...

شما از تاپیک تشریفتو ببر بیرون