2821
2789
عنوان

بیماری

160 بازدید | 13 پست

سلام دوستان پدرم چند ساله یهو مریض شد همه آخوندها میگن جن زده خیلی حالش بده کسی می دونه کی می‌تونه درش بیاره یا راه حلی بادین بگین راحت بشه خیلی نگرانم چندم ساله درگیرشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخوند ها میگن ؟

مریضی چیه ؟

دکتر ها چی میگن ؟

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

ببخشید آخوندها که هیچ وقت همچین حرفی رو نمیگن،😒😑😑

مگر اینکه پیش دعانویسی رفته باشید که حالا لباس آخوندی میپوشه و در واقع داره از این لباس سوءاستفاده میکنه

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
نمیدونم ولی برو پیش نماینده های طب اسلامی،فک کنم واسه اینجور بیماری ها تو یه مراسم دسته جمعی بخور مر ...

این دیگه خیلی جدید بود🤣🤣🤣🤣🤣 

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
حالش بد شده یعنی چی؟  اگه جسمیه ببرید دکتر دیگه

جسمی نیس روحی مثلا از حد زیاد غذا میخوره سیر نمیش تو خواب همش حرف میزنند نمیتونه کاراسو خودش بکنه جن زده شده میگن جن از بدنش در بیاریم آخوندی ک وارد باشه. نمیشناسین معرفی کنین ممنون میشم کمک کنید

جسمی نیس روحی مثلا از حد زیاد غذا میخوره سیر نمیش تو خواب همش حرف میزنند نمیتونه کاراسو خودش بکنه جن ...

آخوند چیه دیگه اخه 

دوران قرون وسطی که نیست جن گیرا کاری کنن 

ایشون باید برن پیش متخصص 

روان پزشک هم ببرینش داره اذیت میشه بنده خدا 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز