2777
2789
عنوان

اسهال شدید🥺🥺

304 بازدید | 13 پست

چی بخورم بچها

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اکثرا همینطورم گل محمدی دم کن بخور خوب میشی لیموشیرین و کیوی هم جوابه

من رعایت کنم خوبم کافیه که دوروز پرخوری کنم و آب نخورم به خاک سیاه میشینم😑 گل محمدی چطور دم کنم؟یه غنچه با یه لیوان ابجوش مثلا؟

بزن گوگل خودش یه قرص مخصوص داره من میخوردم عالی بود کپسوله یه طرفش سبزه یه طرفش دونه های سفید داخلشه جلدشم سبزه

وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

برا اسهال یه خانوما گفت چای بو بده عطرش بلند شه، قند هم جدا توی قوری پیرکس یااستیل بزار روی شعله ی کم آب بشه هم بزن نسوزه، بعد چای رو بریز روش ، ابجوش هم بریز دم کن بخور

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
من رعایت کنم خوبم کافیه که دوروز پرخوری کنم و آب نخورم به خاک سیاه میشینم😑 گل محمدی چطور دم کنم؟یه ...

من گلبرگشو دم میکنم یه قاشق غذاخوری میریزم، اگه نداری دو سه تا غنچه بنداز تو یه لیوان ، اب جوش جوش بریز روش در لیوانو یه بشقابی چیزی بزار تا دم بکشه، تو لیوان دمنوش هم میتونی بزاری ، بعد یه ربع میتونی بخوری، دیرترم شد طوری نیس

اگه تا فرداش اثر نکرد یبار دیگه دم کن بخور

برا دفه بعدش اگه دیدی کم اثره ۴تا غنچه بنداز، من با غنچه دستم نیست گلبرگ دم میکنم عزیزم

بستگی به شدت یبوست هم داره دیگه، دو سه بار بخوری دستت میاد 

من گلبرگشو دم میکنم یه قاشق غذاخوری میریزم، اگه نداری دو سه تا غنچه بنداز تو یه لیوان ، اب جوش جوش ب ...

نه مشکلم رفع شد ولی چون میترسم دوباره بگیرم میگم پیشگیری کنم گاهی اوقات این دمنوش رو مصرف کنم،دستت درد نکنه 😍

نه مشکلم رفع شد ولی چون میترسم دوباره بگیرم میگم پیشگیری کنم گاهی اوقات این دمنوش رو مصرف کنم،دستت د ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

لیموشیرین و کیوی هم یادت نره😅