2777
2789
هفته یازده بارداریم همش خونریزی دارم دکتر گفته هماتوم داری ولی با شیاف استراحت قطع نمیشه چند روزه که ...

اروم باش عزيزم استرس و فکر و خیال برات خوی نیست بسپار به خدا خودش انشالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مایع گوشم تکون خورده سرگیجه دارم دکتر گفته تباید سرمو تکون بدم شبم باید نشسته بخوابم

وای نامزد منم همین مشکل و دارن فکر کنم هیچ درمان قطعی براش وجود نداره درسته؟ برای کنترلش چه دارویی مصرف میکنید

اروم باش عزيزم استرس و فکر و خیال برات خوی نیست بسپار به خدا خودش انشالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد

مرسی عزیزم خدا قلب همه رو آروم کنه قلب منم آروم کنه این بارداری به سلامت طی بشه❤️❤️

وای نامزد منم همین مشکل و دارن فکر کنم هیچ درمان قطعی براش وجود نداره درسته؟ برای کنترلش چه دارویی م ...

چرا عزیزم درمان داره دکتر برام مانور انجام داد گفته دو روز سرمو تکون ندم و نشسته بخوابم دوباره پس فردا برم برام تکرارش کنه هیچ دارویی هم برام ننوشت درمانش سادس بگو سهل انگاری نکنه تا زودتر مشکلش حل شه

فردا تو اولین فرصت بهش سر بزن و ی شاخه گل براش بگیر 

اخه خودشون مقصر بودن و میدونن 

باز باهمه اینا نمیکنه بهم یه زنگ بزنه 

میخوام من پیش قدم نشم ک حداقل دیگه تکرار نکنن 

چی بگم از فکر همش توسرم جنگه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اخه خودشون مقصر بودن و میدونن  باز باهمه اینا نمیکنه بهم یه زنگ بزنه  میخوام من پیش قدم ...

خدا به دلت آرامش بده آبجی. امیدوارم روزی برسه که هیچ کدورتی بین شما و عزیزانتون نباشه همه در آرامش زندگی کنید