2777
2789
عنوان

موی زائد

413 بازدید | 12 پست

قبلا یه روغن گرفتم از لینک تبلیغ بلاگرا ب اسم ویسادار البته روی خودش حک نشده بود و روی کارت همراش نوشته بود

مشخص بود فروششون غیر قانونیه چون دگ‌شماره ای ک دادن قطع هست کلا

اما بی تاثیر نبود واس منی ک 

لیزر بهم نساخت و رنگدونه های پوستمم اندازه سر سوزن از بین می رفت و بی رنگ میشد پوستم

حالا میخوام اگه کسی سراغ داره بده بهم اطلاعاتشونو

خسته شدم از موها

ندیدم تا حالا

ولی چه مشکلی داری که لیزر تاثیر نداشته واست؟؟

من پلی کیستیکم و هرمونات افتضاح ولی لیزر خونگی خریدم خیلی خوبه ۸۰٪ موهام کم شده ولی هرماه یک یا دوبار لیزر میزنم بدنمو 

دستام و صورتم خیلی خیلی کم و کرکی و کم رنگ شدن 

من قبلا موهای سیاه و زمختی داشتم هااااا به خاطر اختلال هرمونی این چند سال اینجوری شده بودم وای الان راحتممممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیدم تا حالا ولی چه مشکلی داری که لیزر تاثیر نداشته واست؟؟ من پلی کیستیکم و هرمونات افتضاح ولی لی ...

چ برندو مدلیه؟

منم پلی کیستیکم

تیروئید هاشیموتو دارم

خیلی جواب میگرفتم ب لحاظ ریزش موها اما پوستمم نقطه نقطه بی رنگ میشد چند تا موی ناحیه تناسلی هم سفید شد بکی هم پشت لب

دیگه ترسیدم

ندیدم تا حالا ولی چه مشکلی داری که لیزر تاثیر نداشته واست؟؟ من پلی کیستیکم و هرمونات افتضاح ولی لی ...

من لیزر رمینگتون خریدم ولی وقت نمیکنم استفاده کنم بخاطر بچه م

از طرفی چون میسوزه انگیزه مو کم میکنه و احساس میکنم شاید اثر نکنه

شما اولش چند وقت یه بار استفاده میکردین؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
چ برندو مدلیه؟ منم پلی کیستیکم تیروئید هاشیموتو دارم خیلی جواب میگرفتم ب لحاظ ریزش موها اما پوستم ...

مال من برند فیلیپس مدلش دقیق نمیدونم ولی روش زده لومیا ۴ تا سر داره

من دوماه اول ۱۰ روز یه بار یا هفته ای یه بار میزدم الان ماهی یک‌بار یا ۲۰ روز یکبار

اتفاقا منم توی پشت لبم متوجه یکی دوتا موی سفید شدم  و ناحیه تناسلی هم همینطور ولی عوضش پوستم‌صاف و‌ تمیز و‌یک‌ دست شده 

من خودم خیلی راضیم میگم کاش خیلی زودتر میخردیمش از شر بند و‌موچین و اصلاح و همه چیز‌  راحت شدم

قبلا پشت لبمو هفته ای دوبار بند میزدم همش هم سیاه بود و سریع درمیومد الان اصلا ماهی یکبار هم‌صورتمو‌نمیزنم اونم با دستگاه روش‌میکشم

مال من برند فیلیپس مدلش دقیق نمیدونم ولی روش زده لومیا ۴ تا سر داره من دوماه اول ۱۰ روز یه بار یا ه ...

دستگاه لیزر داری؟ میشه عکسشو ببینم و قیمتش چنده

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که