2777
2789
عنوان

ازدواج کردم میخوام ترک تحصیل کنم

459 بازدید | 20 پست

واقعا تصمیم منطقیه به نظر خودم من یه سال دیرتر مدرسه رفتمچون تصادف داشتم یه سال از همکلاسیام عقب بودم همیشه سال نهم هم نامزد کردم اون موقع 16 سالم بود 

از وقتیم که وارد 15 شدم رفتم تولیدی و خیاطی یاد گرفتم درامد هم داشتم و دستم تو جیب خودم بود ولی دیگه نهم درس نخوندم رشته مورد علاقمم طراحی و دوخت بود که با نامزدم سرش بحث داشتیم میگفت رشته خوبی نیس و....  ولی گوش ندادم از لجش درس نخوندم تا نمرم به انسانی نرسه (میدونم اوسکلم) بعدوبا هزار جور بدبختی رفتپ رشته طراحی و دوخت حالا تو این سه سال که باید پاس کنم کل چیزایی که تو تولیدی یاد گرفتم رو یادم میدن چیزی که تو یه سال یاد گرفتم و حالا از معلم که نگم چون واقعا من بیشتر از اون میدونم و واقعا چیزی بلد نیس به کنار دیگه از کلاس و رشته ش زده شدم دلم نمیخواد بخونم 

نامزدمم کاری نداره میگه هرجور خودت صلاح میدونی بیچاره تا الان تو این سه ماه 6 تومن ولسه وسایل مدرسه م هزینه کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیپلمتو بگیر به هر قیمتی که شده وگرنه همین شوهر پس فردا سرکوفت میزنه بهت بچت روش نمیشه به کسی بگه مامانش تو این دوره زمونه دیپلم هم نداره حالا هرچقدرم پولدار باشی

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
طراحی دوخت خیلی آینده داره ادامه بده برو دانشگاه  خودت مزون بزن

میددنی تو اموزشگاه بهتر جواب میدهدتا دانشگاه و هنرستان واقعاوچیز جالبی یاد نمیدن معلماشون هم تعریفی نداره 

خیاطی عالیه و علاقمند هم که هستی براحتی میتونی درآمد زایی کنی 

ولی الان همه چی پول نیس .دوره تحصیلات عالیه هست.اسنکه تو یک جمع بگی حتی دیپلم هم ندارم برات سخت نیس ؟

الان که همه ارشد و دکترا دارن و یا کمه کم لیسانس دارن برات مهم نیس دیپلم هم نداشته باشی ؟

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40