2777
2789
عنوان

حجم دهنده ی سینه

1487 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها کسی هست که سینه هاش کوچیک باشه و با قرص حالا هرروشی افزایش سایز داشته باشه؟؟ 

لطفا به خاطر تبلیغ نگین اگه تجربه ای دارین خواهشا بگین که خیلی نیازمه🫠💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم من همه راه هارو رفتم با اینکه ژنتیکی همه اقوام سینه های گنده ای دارن،ولی من متاسفانه با وجود دوتا بچه سایزم دلخواهم نیست از پروتزم میترسم 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اگه مجردی بعد ازدواج حجم میگیری عزیزم 

الکی قرص و اینا نخور همش عوارض 

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

من خراطين دارم اسنفاده ميكنم همراه ماساژ  حدود به  ماهه حس ميكنم كاپ سينم بزركوار شده يه ...

نه خراطین بابا اثر نداره صرفا یه کم حالت ورم گونه میده🥲🥲

من خراطين دارم اسنفاده ميكنم همراه ماساژ  حدود به  ماهه حس ميكنم كاپ سينم بزرگتر ار ...

شانس من بود جواب نگرفتم ازش !؟! 🥲🥲🥲 هنوزم تو کمدمه و دارم ازش 

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

چن ماه استفاده كردي؟ خبلي ديدم نتيجه گرفتن 

آره نمیدونم من خیلی کم استفاده کردم راستش....

بعد یه نفر آورده بودن طب سنتی تو تلویزیون که میگه صرفا گردش خون اون منطقه رو زیاد میکنه دیگ منم استفاده نکردم

آره نمیدونم من خیلی کم استفاده کردم راستش.... بعد یه نفر آورده بودن طب سنتی تو تلویزیون که میگه صرف ...

ن خيليا استفاده كردن نتيجه ديدن 

يكي رو ميشناسم باشماه ميرف همزمان استفاده  ميكرد  بزرگ شده بود 

بايد ٦ ماه استفاده  كني و باد كش انجام بدي 

ن من واقعا حس ميكنم تو همين يه كاه كاپ سينم گرد تر شده و كمي بزرگ قطعا ميدونم نتيجه ميگيرم 

هم اين ك اصلش رو پيدا كن غير اصل زياد ميفروشن 

….