2777
2789
عنوان

ختم الله الصمد

102 بازدید | 17 پست

ختم۴٠٠هزارالله الصمد داریم به نیت سلامتی وتعجیل درظهوراقا امام زمان وحاجتروایی عزیزان شرکت کننده وخودتون
ختم مجربی هست برا حاجات
اگه قصد شرکت تو این ختم رو دارین لطفا تعدادی که میفرستین رو بگین🙏🏻❤️
وقتش هم تا۲۶آذرهست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۰۰۰تا 

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

سلام بله حتما دویست تا با من الله صمد دوستان رو هم تگ میکنم چشم

الهی خیر از جونیت ببینی الهی به حق سر بریده کربلا چه کنم. چه کنم توی زندگیت نکنی و زندگی بر وفق مردات باشه

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

ممنون عزیزم ♥️😘 @دختر_12     @دختر_رئالی     @دختر_اردیبهشتم   &n ...

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏