2789
عنوان

😭😭😭چطورییی

243 بازدید | 22 پست

چطورییی خودم بکشممم نفسممم در نمیادد قلبممم داره میترکههه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشالله به دلت ارامش بده

نهههه دیگههه نهههه دارم سکته میکنمم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

این کار رو با خودت نکن 

این حرف رو هم تکرار نکن 

زندگی سختی داره، هیچ کس هم ازش مستثنی نیست 

توکلت به خدا باشه 

یکم قرآن بخون، با خدا در دل کن، دلت آروم میگیره 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
این کار رو با خودت نکن  این حرف رو هم تکرار نکن  زندگی سختی داره، هیچ کس هم ازش مستثنی ن ...

فقططط دارممم اسم امامارو بلند صداا میزنمممم😭😭😭😭دارمممم میمیرممم ای خدااااااا ای خدااااا

فقططط دارممم اسم امامارو بلند صداا میزنمممم😭😭😭😭دارمممم میمیرممم ای خدااااااا ای خدااااا

الهی خدا به دلت آرامش بده عزیزم 😔

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
ای بابا🥺دوستم حرف بزن بگو چی شده سبک بشی

یکیییییییی کهههههه ۹ ماه وابستتت کنه بیاد خواستگاریی ابجیاششش با ماماننت حرف بزنننن تو باخانوادت واسشششش بجنگی بی دلیل یهو بلاکت کنه بگه تموممممم چه حسیییی داری من پاهام سر شده یخ کردم 

یکیییییییی کهههههه ۹ ماه وابستتت کنه بیاد خواستگاریی ابجیاششش با ماماننت حرف بزنننن تو باخانوادت واس ...

الهی بمیرم🥺

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

ببخشید ندیدم نوشتی گفته  تموم فکر کردم همینجوری یهو بدون هیچ حرفی بلاکت کرده😔

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

الهی بمیرم🥺زود قضاوت نکن شاید دلیلی داره شاید کاری داره شاید ...

نه تموم کردد. بدنم لمس شده این سومین شکستم بود میدونی انگار دارم جون میدم من دو روزه چیزی نخوردم فشارم رو هفت کل بدنم لمسه خدایا به بزرگیت قسم ببر منو پیش خودت خستم

ببخشید ندیدم نوشتی گفته  تموم فکر کردم همینجوری یهو بدون هیچ حرفی بلاکت کرده😔

گفت من رفتم کشیدن کنار ولی نمیبخشمش 

نه تموم کردد. بدنم لمس شده این سومین شکستم بود میدونی انگار دارم جون میدم من دو روزه چیزی نخوردم فشا ...

عزیزم خودتو نباز قوی باش🥺اون لیاقتتو نداشت