2777
2789
عنوان

پسرم و معلمش

627 بازدید | 36 پست

سلام عزیزان وقتتون به خیر و نیکی،من یه پسر کلاس پنجمی دارم،اول سال معلمشون عوض شد و یه معلم دیگه اومد خانوم هستن ۲۱ ساله،الان چندوقتی هست معلمش همش بمن میگه پسرتون فوش میده،دوستاش میان میگن،من با پسرم صحبت کردم میگه مامان بخدا فوش نمیدم دوستام تهمت میزنن بهم امشبم بدجوری دعواش کردم تکالیفشج انجام نداد میگه رفتم به معلمم گفتم من فوش ندادم ولی معلمش میگه نه اصلا بمن چیزی نگفته بمن میگه نمیدونم چی بگم به پسرتون ولی پسرم الا بلا میگه بخدا فوش ندادم اذیتم میکنن خیلی ناراحتم نمیدونم باید چیکار کنم مادرم میگه کلاسشو عوض کن درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم

مامان گل پسرای سابقم،کاربر قدیمی هستم سال ۹۵،اما چون یه مدتی مشغله داشتم نتونستم بیام،رمزم کلا از یادم رفت،و با شماره دیگه اومدم،خدایا شکرت به هر چی که دادی و ندادی،زندگی من گل پسرای قشنگم،خدایا خودت مراقبشون باش❤❤❤🥰🥰🥰امیدوارم هر چی خیر و خوبیه نصیب دوستای نی نی سایتی بشه🤗🤗🤗❤❤❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لطفا بچه اتو باور داشته باش 

این معلم کار اشتباهی کرده وقتی از زبون این طفل معصوم فحشی نشنیده شمارو در جریان گذاشته باید اول مطمئن میشد بعد میگفت ب نظرم کلاسشو عوض کنید 

هوی نر خواهر مادر....درخواست نده بی ناموس

نباید مستقیم حرف معلم رو نیذاشتی کف دست بچت به معلمش بدبین بشه با روش غیر مستقیم بهش میفهموندی فحش د ...

اخه گفت باهاش صحبت کن منم گفتم فوش دادن اینا درست نیست ولی میاد میگه مامان معلمم همش میگه چرا فوش دادی میگه‌منم بهش میگم فوش ندادم قبول نمیکنه

مامان گل پسرای سابقم،کاربر قدیمی هستم سال ۹۵،اما چون یه مدتی مشغله داشتم نتونستم بیام،رمزم کلا از یادم رفت،و با شماره دیگه اومدم،خدایا شکرت به هر چی که دادی و ندادی،زندگی من گل پسرای قشنگم،خدایا خودت مراقبشون باش❤❤❤🥰🥰🥰امیدوارم هر چی خیر و خوبیه نصیب دوستای نی نی سایتی بشه🤗🤗🤗❤❤❤

ظاهرا مد شده این قضیه یکی از همکلاسیای پسر منم بهش میگفت فلان کارو نکنی میرم به معلم میگم فحش بد دادی 😐 

منم بچمو میشناسم اصلا اهل فحش نیست 

پیام دادم به مادر پسره ، مامانش گوششو پیچونده بود فرداش جلو مدرسه گفت خاله داشتم شوخی میکردم گفتم دیگه تکرار نشه چون دفعه بعد به مادرت نمیگم گوشتو میگیرم میبرم دفتر باید ثابت کنی که پسر من فحش داده 

همون شد جمع کرد خودشو

🤍🌱
لطفا بچه اتو باور داشته باش  این معلم کار اشتباهی کرده وقتی از زبون این طفل معصوم فحشی نشنیده ...

پسرم اخلاقش جوریه که اگه فوش بده میگه دادم ولی امشب واقعا ناراحت بود گفت بخدا امروز کاری نکردم مامان حتی مشقاشم انجام نداد

پسرم اخلاقش جوریه که اگه فوش بده میگه دادم ولی امشب واقعا ناراحت بود گفت بخدا امروز کاری نکردم مامان ...

پس از دلش در بیار

ب معلمش هم گوشزد کن  الکی حرف نزنه حتی شده برو مدرسه بگو باید ثابت کنید بچه من فحش داده تا دوستاش دیگه تکرار نکنن 

هوی نر خواهر مادر....درخواست نده بی ناموس

کلاسش رو عوض کن بنظرم اینجوری که معلومه بچه های کلاسش هم باهاش خوب نیستن سعی کن کلاسش رو عوض کنی&nbs ...

آره واقعا معلمش همش داره گله میکنه همش تو شاد پیام میده خانم فلانی پسرتون شلوغ میکنه فوش میده میگم پسرم قسم میخوره کاری نکرده میگه نه بچه های خوب کلاسم میان میگن اونا دروغگو نیستن

من خدا بیاد پیر پیغمبر بیاد  فقط حرف بچه م قبول می کنم وسلام  حتما فحش نداده دیگه کش دا ...

بچه ها خیلی راحت دروغ میگن و خیال پردازی میکنن معلم چرا باید به دروغ بگه؟ البته معلم اینا خودش نشنیده احتمالا دوستاش دروغ گفتن