2777
2789
عنوان

رفت

133 بازدید | 12 پست

تا کنکور رفت دیگ نمیتونیم حرف بزنیم خودمم راضی بودم به همین که بره تا بتونه درسشو بخونه ولی وقتی یهویی این حرفو زد واقعا ناراحت شدم تروخدا بگید چیکار کنم اصلا شرایط درستی ندارم با خانوادم هم دعوا کردم عشقمم که گفت تا کنکور میره         

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

حالا نمیتونست روزی ۱۰ دق تلفنی بحرفه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا نمیتونست روزی ۱۰ دق تلفنی بحرفه

اون بنده خدا میتونست من شرایطشو نداشتم
گوشی ندارم که باهاش حرف بزنم جریانش مفصله     

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

چند سالته چند سالشه

جفتمون 18 ولی من چون نیمه دومم یه سال عقب افتادم خودم یازدهمم
میدونم تو این سن عشق و عاشقی اشتباه و خیلی ها قراره اینو بگن ولی دیگ انقدری وابسته هم شدیم که نمیتونیم تمومش کنیم هیچ جوره 

چ بی منطق ده دقیقه استراحت ام نداشت  

چرا اتفاقا در حد همون 10 دقیقه رو میتونستم حرف بزنیم مامانش امروز یهو اینو با گوشی دید که داشت با من حرف میزد قاطی کرد با هم دعواشون شد اینم گفت دیگ گوشی رو میزاره کنار و اینا تروخدا بگو من چیکار کنم خودمم همینو میخواستم با چند تا مشاور حرف زدم گفت بهتره تمومش کنید حالا تا بعد کنکورتون ولی اصلا جرعت نداشتم بهش بگم چون خیلی اتفاقا بینمون افتاده بود و اگ این سری من میرفتم و رابطه رو تموم میکردم واقعا ضربه بدی میخورد هر سری هم خانوادم مجبور به تموم کردن رابطه داشتن ولی خب من نمیتونستم بدون عشقم واسه همون هر سری برمیگشتم       

اگه اونم دوست داره حرفی نیست ولی امیدوارم یه طرفه نباشه علاقت

آره خب دوسم داره ولی یهو این حرفو زد واقعا چجوری دلش اومد اینو بگه نمیدونم   

اون بنده خدا میتونست من شرایطشو نداشتم گوشی ندارم که باهاش حرف بزنم جریانش مفصله     &n ...

اها فهمیدم..این روزا رو کشیدم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چرا اتفاقا در حد همون 10 دقیقه رو میتونستم حرف بزنیم مامانش امروز یهو اینو با گوشی دید که داشت با من ...

عزیزم فک کنم سن شما هم کم باشه بهت قول میدم بخوای میتونی فراموش کنی اصلا بهش فکر نگن تا کنکور اگه دی نخواد کنکور بده و تیر باشه ۴ ماه دیگس سعی کن به هیچ عنوان وابسته نشی بهش فکر نکن خودتو سرگرم کن