2777
2789
عنوان

خیلی حس بدی دارم🥲

379 بازدید | 16 پست

مشکل نازایی دارم و مشکل مالی خیلی حس بدیه انگار پشتم خالیه🥲نمیدونم چیکار کنم انقد ک نفس گیر شده همه چی

یکم دلداری بدید🥲

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم 

نمیدونم چقدر مؤثره ولی ۴٠ روز زیارت عاشورا +نماز اول وقت + سعی بر ترک گناه 

میتونه خیلی گره ها را باز کنه. 

اگر کسی مخالفه لطفا ریپ نکنه چون حوصله بحث ندارم. فقط تجربه شخصی خودم را گفتم. 

عزیزم تو که هنوز سنی نداری ان شاءالله خدا قسمتت کنه 

مشکل مالی خیلی بده الان ی ازمایش دادم 1600فردا سنو دارم 700 بیمه هم نداریم 

بجز دارو هاو و ازمایش های دیگ ک فردا مبخاد بنویسه برام کیست دارم نمیتوتم خیلی صبر کنم

به قول سهراب سپهری : گاه باید روئید ، از پسِ آن باران گاه باید خندید ، بر غمی بی‌ پایان ...:)

چقد حال منو گفتی

عزیزدلم  نمیدونم چقدر مؤثره ولی ۴٠ روز زیارت عاشورا +نماز اول وقت + سعی بر ترک گناه  میت ...

ممنون عزیزم 

اتفاقا امشب تو فکرش بودم ک یکم ب خدا نزدیک تر شم

بخیال بابا دختر  بیا بستنی بخور برای یه لحظه هم شده فراموش کن  (در لحظه زندگی کن!.)

حالم بده🥲

سلام عزیزم به خدا توکل کن بدون هروقت که خدا تعیین کرده باشه باردار میشی اگه خدا بخواد هیچکی نمیتونه جلودارش باشه اگرم نخواد هیچکی نمیتونه کاری بکنه مطمئن باش تو طالعت بچه هست اگه الان وقتش نیست تو دنبال دوا درمون باش اما تنها امیدت به خدا باشه به خودش توکل کن هرچه صلاحه اتفاق بیفته

الهی خداوند آرزوت را برآورده کنه الهی دلت شاد بشه 

عزیزم به خدا توکل کن و تلاش کن الان مرکز ناباروری ها خوب دارند کار می‌کنند الهی دامنت سبز بشه و جیبت پرپول بشه 

برامن هم دعا کن گرفتاریمون به‌خوبی و زود حل بشه

الهی خداوند آرزوت را برآورده کنه الهی دلت شاد بشه  عزیزم به خدا توکل کن و تلاش کن الان مرکز نا ...

ممنون عزیزم 

انشالله به حق ابروی زهرا مشکلت حل شه

عزیزدلم  نمیدونم چقدر مؤثره ولی ۴٠ روز زیارت عاشورا +نماز اول وقت + سعی بر ترک گناه  میت ...

تو زندگیم هرچه دارم از همین دعاها و زیارات و توسل به ائمه هستش ،واقعا معجزه‌ها دیدم ..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .