2777
2789
عنوان

خیلی تنهام☹️

333 بازدید | 37 پست

به جز خانوادم هیچکس دیگه ای اطرافم نیست نه دوستی دارم نه با فامیل در ارتباطیم نه عشقی گاهی دوست دارم یه رفیق داشتم باهاش میرفتم بیرون خوش میگذروندیم میگفتیم میخندیدیم خیلی دلم پوسیده دیگه🥲

کلاس میرم باشگاهم میرم اما خب دریغ از یه دوست  

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه تو باشگاه میری من اونشم نمیرم

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

خانواده آدم بهترین دوستن  جامعه و افراد دیگه گاهی غیر قابل اعتمادن و باید احتیاط کرد

میدونم عزیزم 

اما خانواده من ادمای آرومی هستن کلا خونمون سوت و کوره هیچکس هیچ حرفی نمیزنه دوست دارم دورم شلوغ و شاد باشه اما نیست☹️

بخاطر کمبود دوسته منم دوستی ندارم باشگاه اینا میرم فقط یه گروه مجازی دارم دوساله دوستیم حرف میزنیم

میرم تو اینستا و تل و... بیشتر دلم میگیره نه پیامی نه چیزی یعنی اگه بمیرمم هیچکس یادش نیست

میبینم همه استوری تفریح و.. میذارن افسرده تر میشم 😐🤲