2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب همین که وقتی خونه اس حرصت میده دلیل اصلی این تنهاییه سعی کن فقط بی تفاوت باشی حتی وقتایی که خونس ...

باید رو خودم کار کنم،وقتی هست فقط میریزه خونه بهم میریزه عصبی میشم

کسی درخواست دوستی نده
قبلا زنها میگفتن شوهرامون نیستن راحتیم میگفتم چ دیوونن حالا خودم همونجوری شدم

دیوونگی نیست عزیزم طبیعیه به خاطر سبک زندگیاس..  یا تغییر هورمونا..  زمانی که شوهرم رفت سرکار زار میزدم الان وقتی میره یه روز گریه و اینا روز دوم انگارنه انگار درو قفل میکنم و میرم تو غارتنهایی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
دقبقا..... وقتی نگاهش میکنم دلم کبابه اسکامو پاک میکنه بوسم میکنه هنوز دوسالش نشده اما خیلی بامعرفت ...

به خدا نمیدونم فکر کنم افسردگی گرفتم.... دلم مبخواد جداشم...ذ اما وتی میبینم بچم عاشقه بابا‌‌شه.... چکار کنم.... 

کاربری سوم...   
تنهایی خیلی خوبه 

به شدت موافقم 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
دقبقا..... وقتی نگاهش میکنم دلم کبابه اسکامو پاک میکنه بوسم میکنه هنوز دوسالش نشده اما خیلی بامعرفت ...

وقتی دیدی شوعرت اوک نیس یکنفر دیگه رو بدبخت نمیکردی من از بچه دار شدن میترسم

کسی درخواست دوستی نده

پیش کودکتون احساسات منفی رو نمایان نکنید نمی گم همیشه فقط بخندید ولی رعایت کنید چون تاثیر انرژی منفی خیلی رو روح و روان بچه میمونه در آینده نه چندان دور به استرس و افسردگی مبتلا میشه