2777
2789

منم الان خونه نیست حالم خوبه وقتی هم که خونس حرف نمیزنه حالم عالیه 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه چیزی احتمالا باعث این حس شده 

وقتایی ک هست همش حرصم میده مث بچه ها من خیلی آدم بیرونی بودم الان همش میخام خونه باشم ریلکس کنم چند هفته اینجوری بودم منی ک هرروز بعد سرکار یا خونه مادرم بودم یا مادرشوهرم

کسی درخواست دوستی نده
من همسرم نیس نگرانشم دوس دارم بیاد پیشم

ما وقتایی ک دوست بودیم روزشماری میکردم برا اینروزا کاش خانوادم حساس نبودن مجرد میموندم مسئولیت پدرمو درآورد ،به بچه ک اصلا فکر نمیکنیم

کسی درخواست دوستی نده

من وقتی نیست دلتنگشم وقتی میاد سموتشو میبینم..... بی تفاوتیهاش رو به خودم میبینم... بی حس بودنش رو بی توجهی هاش رو میبینم پشیمون میشم..... نمیدونم تاکی میتونم اینجوری ادامه بدم از نظر همه فامیل ما خوشبخت ترین آدم هاییم ولی اونا نمیدونن من حسرت یک تو جه مونده به دلم

کاربری سوم...   

شوهر منم فقط چن روز درماه مرخصی داره وقتی میاد دلم میخواد بره تنها باشم وقتی میره دلتنگشم 😂😂 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
من وقتی نیست دلتنگشم وقتی میاد سموتشو میبینم..... بی تفاوتیهاش رو به خودم میبینم... بی حس بودنش رو ب ...

حسرت چی؟؟

از نظر بقیه هم ما خوشبختیم اما شوعر من گاوه 

کسی درخواست دوستی نده
شوهر منم فقط چن روز درماه مرخصی داره وقتی میاد دلم میخواد بره تنها باشم وقتی میره دلتنگشم 😂😂 

قبلا زنها میگفتن شوهرامون نیستن راحتیم میگفتم چ دیوونن حالا خودم همونجوری شدم

کسی درخواست دوستی نده
وقتایی ک هست همش حرصم میده مث بچه ها من خیلی آدم بیرونی بودم الان همش میخام خونه باشم ریلکس کنم چند ...

خب همین که وقتی خونه اس حرصت میده دلیل اصلی این تنهاییه سعی کن فقط بی تفاوت باشی حتی وقتایی که خونس اینجوری آرامشت حفظ میشه 🙃