2777
2789
عنوان

بیاین یلحظه

16 بازدید | 0 پست

من ت رابطم بعد طرفم دیشب ناراحت بود چون دوروز بود نرفته بودم ببینمش کلا دیر همو میبینیم مودم خوب نبود حوصله نداشتم برم ببینمش بعد این ناراحت بود

بمن دیشب میگف دوست دارم خودکشی کنم . میخواستم امروز  خودکشی کنم موفق نشدم بعد حرف زدیم یکم یهو آف شد گوشیش خاموش بود من نگران شدم بعد هرچی زنگ میزدم خاموش بود کسی از دوستاش شمارشون نداشتم 

فقط خواهرزادش شمارش از پیج کاریشون برداشتم زنگ زدم گفتم میشه به فلانی بگین بهم زنگ بزنه گفت باشه 

. بعد دوستم گفت بهش بگو همچین حرفی زده/ با دوستم صحبت میکردم میگفتم همچین حرفی زده/ دیگ دوباره زنگ زدم بهش گفتم میشه بری پیشش زودتر گفت ن دورم ازش دیر میرسم بهش گفتم باشه . بعد روم نمیشد بگم چون هرچی باز زنگ میزدم خاموش بود بعد بهش اس دادم ک فلانی حرف از خودکشی زده توروخدا به روش نیارین اگ میشه زودتر برین پیشش . 

بعد دیدم آنلاین شد خطش هم درحال مکالمه /خواهرزادم زنگ زده بود بهش/ طرفم عصبی شد از دستم بهم گف خدافظ برا همیشه .فک نمی‌کردم آبروم اینطوری ببری . هرچی میگفتم میگف خفه شو دیگ بهم ن پیام میدی ن زنگ میزنی ..بلاکم کرد . ب اون یکی خطش پیام دادم گفتم خودت گفتی امروز سعی کردی خودکشی کنی منم نگران شدم .. بعدگف خیلی برام سخت بود خواهرزادم بمن گفته دوسدختر توهمیت هی زنگ زده فلان بیسار ..‌ هرچی میگفتم فک میکرد ابروش بردم آخرش گفت برو دنبال زندگیت .منم گفتم باش . یکی دو ساعت پیش پیام داد بهم . بنظرتون جوابش بدم ؟