2777
2789
عنوان

به گیرایی نفرین اعتقاد دارین؟

510 بازدید | 45 پست

بچه ها کار ندارم نفرین حق باشه یا ناحق درکل اعتقاد دارین؟دیدین کسی رو نفرین کنن و نفرین اثر کنه؟

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خودم یه نفرو نفرین کردم به خاک سیاه نشست..

البته شایدم ربطی به نفرین من نداشته🤷‍♀️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

اعتقاد دارم ولی بعضیا نفریناشون میگیره بعضیا نه....

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...
اره نفرین پدرمادر وادم دلشکسته رو دیدم

منم دیدم یکبار مادربزرگم خیلی بد دل مادرمو شکست ومادرم نفرینش کرد چند روز بعد مادربزرگم خیلی بد مریض شد خیلی یهویی و اینکه زمینگیر شد بعدش مامانم اینقد زار زد و نذر کرد تا مادربزرگم باز خوب شو 

آره خودم یه نفرو نفرین کردم به خاک سیاه نشست.. البته شایدم ربطی به نفرین من نداشته🤷‍♀️

میشه دوس پسر منم نفرین کنی😁

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...
یکی بهم یه ظلم بزرگ کرد نفرین کردم ولی روز به روز خوشبخت تر شد

ولی یکی بد دل منو شکست منم نفرینش کردم گفتم خدایا بلای جسمی سرش نیاد ولی ذلیل شه واقعا گرفت نفرینم