2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پروسه خیلی طولانیه

باید کتاب فن بیان بخونی جلو آیینه و در اجتماع تمرین کنی

ورزش خیلی تاثیر داره

مهارتی کسب کنی و اگه ازش درآمد داشته باشی بهتره

به ظاهرت برسی 

خودت رو با هیچکس مقایسه نکنی 

مدیتیشن کنی

یاد بگیری آروم و صبور باشی 

روی کنترل خشم و احساساتت کار کنی

کتاب های مربوطه بخونی مشاوره بری 

هر چه پیش آید ؛ خوش آید...

نمیدونم ولی من روش خودمو دارم سکوت میکنم تو جمع حرف نمیزنم قبلش فکر میکنم حرف میزنم تا ازم چیزی نپرسند چیزی نمیگم کوتاه مفید صحبت میکنم راز کار هر چی داسته باشم فقط خودم و خدام میدونه نه شوهر نه مادر نه پدر نفس های عمیق میکشم آهنگ آروم گوش میدم عصبی نمیشم زود بهم فشار هم بیاد فقط نفس عمیق میکشم نمی‌ذارم کسی اذیتم کنه اعتماد به نفسم اینجور رفته بالا فقط با سکوتم و پنهانی انجام دادن کاری که دوست دارم و انجام دادم یک جور قدرت بهت دست میده لباس شیک بپوش به خودت برس سرسنگین باش 

پروسه خیلی طولانیه باید کتاب فن بیان بخونی جلو آیینه و در اجتماع تمرین کنی ورزش خیلی تاثیر داره م ...

دیگه خسته شدم انقدر که از نوجوونی دعدعم کم حرفی و فن بیانم بوده

فایده ای هم نداشته 

کتاب و مشاوره و تمرین هم زیاد کردم ولی تاثیرش در حد اپسیلون بوده

یکاری که همیشه از انجام دادنش عقب میکشیدی رو شروع کن

پادکست های فن بیان گوش بده

کتب مختلف بخون که همیشه حرفی برای گفتن داشته باشی

ورزش کن و به پوستت برس

آراسته و تمیز باش

بخاطر کسی از خواب و خوراک و ورزشت نزن

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

چطوری خودمو دوست داشته باشم

برو جلک آیینه صبح ها صورتتو بشور بگو خوشگل کی بودی تو جیگر یک بوس برا خودت بفرست بعد بگو بدو خوشگله بدو که امروز کلی کار داری ببینم چیکار میکنی تو رو من خیلیییی دوست دارم اول خودت رو دوست داشته باش بعد خانواده و دوست اینا 

چطور عزیزم  بیشتر توضیح میدی

من به لطف خدا از وقتی که روزانه قران میخونم بیشتر اوقات همراه با معنی بود قبلا البته الانا کم با معنی میخونم متاسفانه و تفکر میکردم رو معنیش 

خود به خود اعتماد به نفس عالی شد اصلا باورت نمیشه در جمع ۶۰۰ نفره شایدم بیشتر رفتم رو منبر 😂منظور صحن استادیوم وقران خوندم اصلا نگم برات 😁الحمدالله علی کل حال 

پناه بر خدا ان شاءالله که در راه خدا قدم برداری همیشه

دیگه خسته شدم انقدر که از نوجوونی دعدعم کم حرفی و فن بیانم بوده فایده ای هم نداشته  کتاب و مش ...

ببین کم حرفی نشونه کم بودن اعتماد به نفس نیست هرکی گفت کم حرفی بگو عزیزم من اینجور راحت ترم سعی میکنم برا موضوعات مهم زبونمو به کار بگیرم نه چیزای بیهوده بگو کم حرفم چون از غیبت خوشم نمیاد بگو بیشتر فکر میکنم تا زبونمو تکون بدم کلا کم حرف بودن خیلیی خوبه من اگه کسی بهم بد و بیراه هم بگه فقط بهش لبخند میزنم همین چرا باید برای کسی که ارزش نداره زبونتو تکون بدی که سرم درد بگیره