2777
2789
عنوان

بی بی چک

252 بازدید | 24 پست

سلام خانما من این ماه دارو مصرف کردم ۱۶ روز از امپول hcgگذشته با ادرار الانم که غلیظ نبود زدم بی بی زیر۵دقیقه هاله انداخت

امروز روز۲۹ سیکلم بود سیکلام ۳۰ روزه هست

بارداری اولم ۴روز از موعدم گذشت بعدش زدم سریع دوتا خط پررنگ شد 

بنظرتون باردارم یا کاذبه؟

تو عکس خیلی مشخص نیست با چشم واضحه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تو عکسم معلومه مثبته

ببین مشخصه؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بیشتر ببینید
بله

یعنی چی بله

بیشتر ببینید

سلام 

من پریودیام منظم نیس 

بعضی اوقات سر تاریخ خودشه 

بعضی اوقات ۲ تا ۵ روز جلو عقب میوفته 

تنبلی تخمدان داشتمه 

اهن بدنمم کمه 

قرص لنوژل خوردم 

الان پا درد و کمر درد و استخون درد دارم ولی خبری نیس 

دیروزموعد پریودم و هنو خبری نی

دخول نداشتم منی هم نریخته جایمم 

نامزدمم پیشاب نداره اصن منظورم اینکه با منیش میاد و قبلش چیزی نداره

امکان بارداری ک نیس؟؟؟ بی بی چکمم منفیه

عزیزم مبارکه،مثبته،بله کاملا مشخصه

واقعا؟

فقط فکر کنم زود زده باشم و با ادرار صبحم نبود اب که زباد خورده بودم این سومین ادرارم در روز بود 

بنظرت فردا برم ازمایش بدم یا زوده دیگ بی بی نخرم

بیشتر ببینید
هاله ک نداره؟؟؟

من که ندیدم 

خودت میبینی؟

بیشتر ببینید