و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.............................................ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ب نظر من که هرچی باعث شادی و خوشحالییه مادرمونه باید انجامش بدیم من به شخصه همه ی بریز بپاشام برای مادرمه پول ب درد این مواقع میخوره دیگه
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
ببین چی لازم داره لباس مانتو کیف کفش که به پولت برسه اونو بخر یه غذایی مثل چلو کباب پرسی بگیر حالامادرتو یه رستورانی که خیلی گرون نباشه ببرش یا بخر ببر خونه با بقیه بخورین اینجوری هم میشه البته اگه پولت برسه وگرنه بنظرم کادو بهتره