2777
2789
عنوان

یه مقدار پول جمع کردم حقوق م

151 بازدید | 9 پست

میخام مامانم رو روز تولدش ببرم رستوران شام شیک بدم با کادو 

یا اینکه یک کادو بخرم خونه بدم پولم برا خودم جمع کنم 

من فرزند آخر هستم و همدم مامانم 

دنیا دو روزه ببر رستوران هاطره میشه

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برید رستوران ،الهی چند برابر برگرده بهت 😍😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ب نظر من که هرچی باعث شادی و خوشحالییه مادرمونه باید انجامش بدیم من به شخصه همه ی بریز بپاشام برای مادرمه پول ب درد این مواقع میخوره دیگه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بستگی داره اگه مامانت رستوران دوست داره ببرش.

مامان من ترجیح میده پولشو پس انداز کنم.

اگر ببرم رستوران تا سال ها میخواد بگه حیف پول که دو میلیون دادی برا دو پرس کباب

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خیلی دیگه پس انداز کردیم 😅😅😅

وقتش رسیده ی حالی بکنیم 👍👍👍برو با مامان بچرخین و خوش باشین

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ببین چی لازم داره لباس مانتو کیف کفش  که به پولت برسه اونو بخر یه غذایی مثل چلو کباب پرسی بگیر حالامادرتو یه  رستورانی که خیلی گرون نباشه ببرش یا  بخر ببر خونه با بقیه بخورین اینجوری هم میشه البته اگه پولت برسه وگرنه بنظرم کادو بهتره