2777
2789
عنوان

بیمار شوهرم

351 بازدید | 19 پست

سلام

دوستان من همسرم دندانپزشکه.همیشه خودش چون میدید من حساسم بهم میگفت من برای بیمارام ب منشی میگم پیشبند ببنده ک پوشیده باشن 

امروز بعد از مدت ها ک سرزده رفتم مطب

دیدم یه انتر خانم زیر دستشه با یه بافت نازک تنگ ، سینه هاشم ریخته بیرون حتی مشخص بود 

خیلی ناراحت شدم.بنظرتون شوهرم از عمد پیشبند نگفته ببنده

دارم اتیش میگیرم میخام دعوا کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم حساس نباش. خود دکترا معمولا براشون عادی شده این موضوع. دندانپزشک من کلا وسایلش رو میچید رو سینه مریض از اونجا برمیداشت. عیب نداره که

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

توکه حساسی مجابش کن که منشی آقا بگیره

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
میگه منشی برای بیمارا پیشبند ببنده که به جای دهن بیمار چشم دکتر به جای دیگه نیافته    

آره من بد فهمیدم😅😅

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

خدا عالمه همینطور که همسرتون باید چشمو دلشو کنترل کنه خانومهای مراجعه کننده هم باید طرزلبلس پوشیدنو رفتارش نباید جوری باشه که جلب توجه کنه بعضیا اصلا اینو نمیفهمن که جای عمومی اسمش روشه باید رعایت کنی مثل بعضیا که الان تو این تاپیک فقط میگن شوهرت باید رعایت کنه شاید خانوم خواست نیمه برهنه بیاد انگار اون اقا یوزارسیفه به هرحال حداقل نگاه میکنه دیگه اصلا بیشتریا میگن طرف حتما تنش میخاره که اینجوری لباس پوشیده وگرنه تو اروپا و غرب هم میفهمن هرجای  هرلباسیو نپوشن