2777
2789
عنوان

چه جوری افکارم و مرتب کنم

137 بازدید | 13 پست

خیلی در هم واهمه همه چیز باهم قاطی شده 

مرتب کردنش برام دردناکه اذیتم میکنه باید چیکار کنم راحت تر و با سرعت بیشتر این کارو بکنم و دردشون احساس نکنم باید هر چه زودتر این کارو بکنم خیلی دارن بزرگ میشن و پرورش داده میشن دیگه نمیخوام بیشتر از این بزرگ شه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

اول اتاقت مرتب کن 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو کاغذ بنویس عزیزم

خیلی زود به نتیجه میرسی که کدومش بیهوده ست و باید رهاش کنی

حتی چرت ترین فکری که تو ذهنت میاد رو بنویس

یه مثال برات بزنم

ادم دوتا عدد رو بخواد جمع کنه مثلا ۵+۱۰ رو راحت ذهنی انجام میده ولی اون دو عدد بشه ۳۴۵۶۲ +۵۶۴ دیگه ذهنی راحت نمیتونی جمعشون کنی و یه کاغذ و قلم خیلی کمک میکنه، برای افکار ادم هم همینطوره عزیزم

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
رو کاغذ بنویس عزیزم خیلی زود به نتیجه میرسی که کدومش بیهوده ست و باید رهاش کنی حتی چرت ترین فکری ک ...

همه رو نوشتم حالا افکاری که تو کاغذه نظم نداره اونا رو چه جوری مرتب کنم خیلی برام دردناکه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یه راه خیلی موثر اینه که هرچیزی توی فکر و ذهنت میاد رو بنویس، حتی چیزای بیخود و الکی، یکی یکی بهشون از یک تا ۱۰ ارزش و اهمیت بده، ببین واقع بینانه چقدر یه موضوع اهمیت داره که ذهنت رو درگیر کرده ، اگه راه حل پیدا میکنی حلش کن، اگه نه فقط نگرانیه و کاری از دستت ساخته نیست رهاش کن دیگه هروقتم اومد توی ذهنت به خودت بگو بابت این موضوع کاری نمیتونم بکنم پس مهم نیست

ارزش هزارتومن و ارزش یک میلیون و ارزش ۱۰۰ میلیون هیچوقت یکی نیست و به یه اندازه بهشون بها نمیدیم

به فکر و مشغله های ذهنیت و مشکلاتت هم به یه اندازه بها نده🌹

حتما بنویس (هر چیزی به ذهنت میاد و نیاز نیست مرتبط باشند جمله ها) و بعد چند بار بخون و دسته بندی کن

همه رو نوشتم حالا افکاری که تو کاغذه نظم نداره اونا رو چه جوری مرتب کنم خیلی برام دردناکه 

اول اتاقت مرتب کن 

اتاقم اتفاقا مرتب میکنم همه کار میکنم تا از اون افکار فرار کنم اما همش آزارم میده 

یه راه خیلی موثر اینه که هرچیزی توی فکر و ذهنت میاد رو بنویس، حتی چیزای بیخود و الکی، یکی یکی بهشون ...

این کارا رو میکنم اما خیلی برام دردناکه و ازش فرار میکنم از این فرار و درد چیکار کنم 

مرتب کردن نمیخواد باید حذفشون کنی و راه حل پیدا کنی

و یکی یکی دلیل پیدا کنی که چرا من دارم به این فکر میکنم و واقعا اهمیت داره یا نه تا سبک بشی

هروقتم دوباره اومد توی ذهنت بگو تو راه حل نداری یا تو جات اینجا نیست برو گمشو، دیگه نمیاد سراغت و خودتم سرگرم کن، حتی شده بافتنی کن، نقاشی کن ، اشپزی، ولی مشغول باش

بر اساس موضوع، دسته بندی کن. فرضا اونهایی که مرتبط با رابطه هستند جدا، تحصیلات یا شغل جدا و...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مرتب کردن نمیخواد باید حذفشون کنی و راه حل پیدا کنی و یکی یکی دلیل پیدا کنی که چرا من دارم به این ف ...

دقیقا همین کاری که میگی برام سخته مواجه شدن باهاشون 

بر اساس موضوع، دسته بندی کن. فرضا اونهایی که مرتبط با رابطه هستند جدا، تحصیلات یا شغل جدا و...

خیلی برام دردناکه همش ازش فرار میکنم برا این درد چیکار کنم برا اینکه ازش فزار نکنم 

اتاقم اتفاقا مرتب میکنم همه کار میکنم تا از اون افکار فرار کنم اما همش آزارم میده 

آفرین اتاق نامرتب و درهم خودش ذهن بیشتر بهم میریزه .

سعی کن از افکارت فرار نکنی مغز یجورایی لجبازه .

مثلا وقتی داریم درس میخونیم و ذهنمون راجب یه چیزی پرت میشه و بخودمون میایم و میگیم نه من میخوام فک نکنم و میخوام درس بخونم.

مغز ما بیشتر توجهش جلب میشه چرا میخواد فک نکنه چی داره اون موضوع اصلا چی هست چ دوباره به سمتش میره .

سعی کن روی کاغذ بنویسی من میخوام ساعت ۷ تا ۸ به موضوع دعوا به دوستم فک کنم . 

اینجا ذهنت آروم میشه که خب یه بازه براش مشخصه کرده و قرار بهش بپردازیم .

بعدم هر روز از این زمان کم کن روز بعد بکنش ۷ تا ۷نیم .

بعدم از هر محرکی که باعث میشه تو به یاد اون موضوع بندازه دوری کنه .

اگه شخصه ، اینستات حذف کنه شماره طرف از مخاطبینت حذف کن و......

کلا از محرک دوری کن

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .