2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسباب بازی مورد علاقه اش....ما تولد یه سالگیش سه چرخه گرفتیم دو سالگیش موتور. شارژی...سه سالگیشم خودشو بردیم تو اسباب بازی فروشی یه دونه از این سوپر مارکتا برداشت

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

وایییی بیا بغلم تولد پسر منم هست یکسالگیش ۵ روز دیگه مال شما کیه تولدش

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

۲۱ اذر ولی گفتن دهه فاطمیس گذاشتم واسه شب یلدا بگیرم😍❤

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

شما چی میخای بخری چند نفر دعوتی داری

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

بنظر منم سه چرخه یا ماشین برقی یا موتور برقی یا دوچرخه پسرن دیگه این چیزا خوبه یچی دیگه ام هست شکل ماشین اما دسته داره بجای کالاسکه میتوتی ازش استفاده کنی تازه لباس هم خیلی خوببهههه سرهمییی زمستونییی

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

ولی تو مامانشی ببین چی به دلته هرچی به دلته قطعا باعث خوشحالیش میشه مطمعن باش چون میشناشی بچتوووو هوراااا مبارکهههه😂🤦🏻‍♀️💜💃🏻

سه چرخه خیلی خوبه انقد هم استفاده میشه کلی هم کیف میکنه

من برای پسرم یه سالگیش سه چرخه گرفتم همون موقع عاشقش بود الان هم که ۴سال و نیمشه جز اسباب بازی های مورد علاقشه

همین الان داره با داداشش مثلا تعمیرش میکنه