سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲
خب یه موجودی که وقتی میری سمتش و بغلش از همه غصه هات یادت میره🥲
حتی غصه هایی ک خودش ممکنه مسببش باشه🥲بعضی وقتام با حرفاش و رفتارش میره رو مخت ک دلت میخاد انقد بزنیش ک دلت خنک شه🤧
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /
بعد از متاهلی فهمیدم بعضی آقایون فرشته ای هستن روی زمین
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بستگی داره .یه پیرمرد بداخلاق ۷۰ساله خسیس بی پول بچه ننه هم میتونه شوهر باشه یه مرد ۳۰ساله جذاب دست و دلباز مهربون مستقل با شعور هم میتونه شوهرباشه!انتخابت مهمه
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
برای کسانی که به بلوغ شخصیتی نرسیده باشند بیشتر چیزهاش معایبه.وهمون بهتر که پرهیز گار باشه وتا پخته نشده ازدواج نکنه.البته اگر بیراهه ام رفت بعدا منتظر شوهر پاک نباشه.چون در قرآن گفته شده .واین برای زن ومرد متقابل هست.
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین