2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

114 بازدید | 11 پست

ایده آلتون برای زندگی چیه بعد از درس و کار ، من درس نخوندم ولی سرکار میرم دلم میخواد اگه ازدواج کردم دیگه سرکار نرم و به زندگیم برسم( البته امیدوارم دغدغه ی مالی زیاد نداشته باشم) و اینکه خیلی دلم میخواد بچه داشته باشم ، آرزوم اینه یه بچه به دنیا بیارم و با خودم بیرون ببرمش و بهش عشق بورزم ولی بعضیا میگن بیکاری مگه به مجردیت بچسب بعضیا هم میگن بچه آوردن تو این دوره زمونه گناهه شما چی فکر میکنید

من ایده هم اینه اگه ازدواج کردم درسم رو اصلا ول نمیکنم 

بعد شوهری انتخاب می‌کنم که پاب پام باشه اگه شد برای درسم مهاجرت میکنم یا بهترین دانشگاه میرم 

بعد میخوام بهترین  مزون رو بزنم بعد تا 25 سالگی بچه نمیارم میخوام برای خودم تفریح کنم 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تنهایی رو اصلا دوست ندارم ازدواج هم فقط خوبش خوبه . حتی تو سن ۴۵ یا ۵۰ . درسته امکان بارداری. مادر شدن کم میشه ولی حداقل همسری داری که میتونی دوسش داشتم باشی و تنها نباشی . انشالله هر چ زودتر به همه چیزهایی که میخوای برسی و آرامش داشته باشی. 

نه 

گاهی قسمت آدم یه چیز دیگس ، یکی از استانهای منم تو سن چهل و پنج شش سالگی بود دیگه که ازدواج کرد و الان میشه گفت از همه دور و بری هاش اوضاش بهتره هم وضع مالیش خوبه شوهرش هم خوش اخلاقه

من ایده هم اینه اگه ازدواج کردم درسم رو اصلا ول نمیکنم  بعد شوهری انتخاب می‌کنم که پاب پام باش ...

به به چه فعال انشالله همیشه موفق باشی عزیزم😍 من دلم میخواد تا جوونم بچه دار شم تا ذوقشو دارم ولی خواستگار خوب که نظرمو جلب کنه نمیاد

به به چه فعال انشالله همیشه موفق باشی عزیزم😍 من دلم میخواد تا جوونم بچه دار شم تا ذوقشو دارم ولی خو ...

همچنین گلم 😅❤️

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،