2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

117 بازدید | 11 پست

ایده آلتون برای زندگی چیه بعد از درس و کار ، من درس نخوندم ولی سرکار میرم دلم میخواد اگه ازدواج کردم دیگه سرکار نرم و به زندگیم برسم( البته امیدوارم دغدغه ی مالی زیاد نداشته باشم) و اینکه خیلی دلم میخواد بچه داشته باشم ، آرزوم اینه یه بچه به دنیا بیارم و با خودم بیرون ببرمش و بهش عشق بورزم ولی بعضیا میگن بیکاری مگه به مجردیت بچسب بعضیا هم میگن بچه آوردن تو این دوره زمونه گناهه شما چی فکر میکنید

من ایده هم اینه اگه ازدواج کردم درسم رو اصلا ول نمیکنم 

بعد شوهری انتخاب می‌کنم که پاب پام باشه اگه شد برای درسم مهاجرت میکنم یا بهترین دانشگاه میرم 

بعد میخوام بهترین  مزون رو بزنم بعد تا 25 سالگی بچه نمیارم میخوام برای خودم تفریح کنم 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تنهایی رو اصلا دوست ندارم ازدواج هم فقط خوبش خوبه . حتی تو سن ۴۵ یا ۵۰ . درسته امکان بارداری. مادر شدن کم میشه ولی حداقل همسری داری که میتونی دوسش داشتم باشی و تنها نباشی . انشالله هر چ زودتر به همه چیزهایی که میخوای برسی و آرامش داشته باشی. 

نه 

گاهی قسمت آدم یه چیز دیگس ، یکی از استانهای منم تو سن چهل و پنج شش سالگی بود دیگه که ازدواج کرد و الان میشه گفت از همه دور و بری هاش اوضاش بهتره هم وضع مالیش خوبه شوهرش هم خوش اخلاقه

من ایده هم اینه اگه ازدواج کردم درسم رو اصلا ول نمیکنم  بعد شوهری انتخاب می‌کنم که پاب پام باش ...

به به چه فعال انشالله همیشه موفق باشی عزیزم😍 من دلم میخواد تا جوونم بچه دار شم تا ذوقشو دارم ولی خواستگار خوب که نظرمو جلب کنه نمیاد

به به چه فعال انشالله همیشه موفق باشی عزیزم😍 من دلم میخواد تا جوونم بچه دار شم تا ذوقشو دارم ولی خو ...

همچنین گلم 😅❤️

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،