سلام دوست عزیز، بلا دور باشه ان شاءالله
هر نوع اشعه به اندازه خودش برای بدن مضره حتی اشعه افتاب
ولی واقعا چون مضره باید بیخیال درمان شد؟
طبق تجربه من اسکن هسته ای قلب خیلی رایج هست البته اونم برای کسایی که اکو مشکوک یا مشکلی دارن که درست قابل تشخیص نباشه مثلا دردهای که مشخص نیست برای معده اس یا قلب(اشعه اش کمه و بازم باید یه روز از زن حامله و بچه ها دور باشید)
اما با توجه به این نگفتید چه دکتری براتون اسکن نوشته و از کدوم عضو اسکن دارید اگر منظور اسکن هسته ای کامل شکم و لگن و... باشه(بهش میگن پت اسکن) که اون هزینه اش تقریبا 6برابر اسکن با تزریق هست و فقط بیمارستان های دولتی خاص دستگاهشو دارن و برا زمانیه که اسکن با تزریق یا بیوپسی دور از جون تشخیص سرطان داده شده و میخوان بررسی دقیق تر کنن باز اونم باید برگه پاتولوژی ببرید برای دکتر مرکز تا نسخه اسکن تایید بشه( اشعه زیادی برا بدن داره و دارو رادیواکتیو به حدی که تا چندروز باید از همه حداقل چندمتر دور باشید و مرتب مایعات مصرف کنید که دارو دفع بشه و کسی بعدتون حمام نره و دستشویی بعد استفاده دوبار آب کشیده بشه)
من که نمیدونم مشکلت چیه و چه متخصصی برات نسخه نوشته، اگر هر کدوم از موارد بالا راجبتون صدق میکنه انجام بده چون حالا یه بار اسکن کسی رو نمیکشه ولی اگر حس میکنی دکترت الکی برات نسخه پیچیده و... برو یه متخصص دیگه و اشعه زیادی وارد بدنت نکن
البته که من فقط فوق تخصص ها رو قبول دارم