2777
2789
عنوان

پریود دردناک

79 بازدید | 7 پست

سلام خانما من هر ماه پریودی خیلی وحشتناکی دارم. دیروز پریود شدم و از صلح علائمم شروع شد و هنوزم ادامه داره. سردرد ،سرگیجه ،حالت تهوع (حتی بالای ۵بار بالا آوردم.  آب هم میخوردم بالا می‌آوردم.کل دیروز نتونستم غذا بخورم)، بدن درد ، دل درد

شما بگید من چه کنم

ماهی یکی دوروز کل زندگیم مختل میشه 

موقع پریودی هم انقدر حالم بده دکتر نمیتونم برم

شیاف دیکلوفناک بزار

قرص دمیترون هم بخور واسه تهوع

کار هر ماه من همینه

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

شیاف دیکلوفناک

منم سالها مثل شما بودم

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پزشكم البته اقا هستم اما PMS درد مشترك بيشتر خانما به خصوص دختر خانماس يه سري از علائم مثل درد بعد از ازدواج كم ميشه هنوز درمان قطعي براش مشخص نشده غير از درمانهاي علامتي اما يه مقاله اي گفته بود يك هفته مونده به شروع خونريزي روزي يه عدد قرص ويتامين B6 ميتونه علائم رو خيلي كم كنه من واسه يه سري مريضا دادم بالاي نصفشون رضايت داشتند

خب الان چطورید

خیلی خوبم

هر ماه استرس داشتم که کجا و تو چه موقعیتی پریود میشم

خدا رو شکر از وقتی ابن شیاف رو استفاده میکنم خوبم

خیلی ساله نزدیک ۱۵ سال

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ