2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگزدم دورت میدونم چقد سخته

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

خودت رو مشغول کن آشپزی کن فیلم و سریال ببین توی یوتیوب ویدئوهای تاریخی و آموزنده ببین تو هم با دوستات برو بیرون و بگرد و خوشحالم باش چون خدا خواسته از زندگیت بیرون بره به خدا اعتماد کن که میگه:

چه بسا چيزي را خوش نداشته باشيد، حال آن که خير شما در آن است. و يا چيزي را دوست داشته باشيد، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا مي‌داند، و شما نمي‌دانيد.

سه ماه دقیقا با هم بودیم ماهگردمون بود دیروز هب ماه اخر سر هر چیز کوچیکی دعوا داشتیم

سه ماه ک ارزش گریه نداره

ب این فک کن ک بیشتر با هم بودین آسیب بیشتری میدیدی پ گریه نکن خودتو اذیت نکن..

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
نه همش دستم میره پیام بدم عالم وادم میگن ب دردت نمیخوره  ولی خنگم دلیل کاتت چبه

زیادی بهم گیر میدادیم

ی بار از ۹ صب تا ۱۲ شب ازش خبری نبود 

بهش گفتم چرا پیام ندادی؟ 

گف توقع داشتی کارو ول کنم بیام گوشی بازی ؟

پیامم نمیدادم میگفت اینقدر نگرانم نباش من خوبم

سه ماه ک ارزش گریه نداره ب این فک کن ک بیشتر با هم بودین آسیب بیشتری میدیدی پ گریه نکن خودتو اذیت ن ...

اخه باهاش حرفایی زدم

صحبتایی داشتم

رابطم کلا

جدید بود واسم

چقدر واسه ی بعدمون برنامه ریخته بودیم

همش الکی

اخه باهاش حرفایی زدم صحبتایی داشتم رابطم کلا جدید بود واسم چقدر واسه ی بعدمون برنامه ریخته بودیم ...

قانونش همینه!

اونی ک دلشو واقعی داد ب طرف بازندس!

مگه اینکه یه عشق واقعی بتونه گره این رابطه ها رو محکم کنه:‌)

فک نکن بهش سعی کن آروم آروم فراموشش کنی..

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام