2777
2789
عنوان

یوسف پیامبر

349 بازدید | 18 پست

سلام من می‌خواستم بدونم حضرت یوسف دقیقاً چند سال عزیز مصر بوده؟ می‌دونم که ۱۱۰ سال عمر کرده شایدم کمتر یا بیشتر ولی هرچی تو اینترنت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که بدونم چند سال عزیز مصر بوده؟ اون سال‌های قطعی بوده یا تا آخر عمرش؟ کسی می‌دونه به منم بگه ممنونتون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=320378228]حکومت نکرده ها عزیز مصر بوده فقط[/QUOTEعزیز مصر بوده همه چیه مصر زیر دستش بوده یعنی دستور میداده اسم این حکومته دیگه🥴

حکومت کلمه بدی نیست

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

[QUOTE=320378228]حکومت نکرده ها عزیز مصر بوده فقط[/QUOTEعزیز مصر بوده همه چیه مصر زیر دستش بوده یعنی ...

نه جانم نمیگم کلمه بدیه

منظورم اینه که پادشاه نبوده یا اصطلاح خود مصریا فرعون نبوده.وزیر بوده.مشاور بوده.بحثم اینه یه عده گمان میکنن حضرت یوسف پادشاه مردم مصر بوده که این باور اشتباهیه.

افراهیم

چ جالب نشنیده بودم تاحالا 

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
۵۷سال تو مصر حکومت کرده

، آخه من جاییخوندم که آخناتون 17سال حکومت می‌کنه و می‌میره و بلافاصله دو

باره آیین آمون پرستی برمی‌گرده خب اگر یوسف عزیز مصر بود چرا کاری نکرد و گذاشت دوباره آمون پرستی برگرده و پادشاه جدید که به شدت آمون پرست بود چطور یوسف و از عزیز مصر بودن برکنار نکرده �ن برای من جای سواله ممنون میشم جوابشو اگه می‌دونی بهم بگی

، آخه من جاییخوندم که آخناتون 17سال حکومت می‌کنه و می‌میره و بلافاصله دو باره آیین آمون پرستی برمی‌ ...

نمیدونم ولی مطمعنم امون پرستی بر نمیگرده ب مصر شایعه ست

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

۱۱۰سال    خدا هم بهش خوشگلی داد هم عمر طولانی

۱۱۰سال برای اون زمان کم بوده ، ی جورایی میشه گفت جوان ناکام بوده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

تا وقتی آخناتون زنده بوده.بعدش مادرش و فرمانده هورن‌هوپ میان رودکار و ایین آمون پرستی دوباره زنده میشه و حضرت یوسف اونجا رو ترک میکنه

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.
[QUOTE=320378228]حکومت نکرده ها عزیز مصر بوده فقط[/QUOTEعزیز مصر بوده همه چیه مصر زیر دستش بوده یعنی ...

من جاییخوندم که آخناتون 17سال حکومت می‌کنه و می‌میره و بلافاصله دو  باره آیین آمون پرستی برمی‌گرده خب اگر یوسف عزیز مصر بود چرا کاری نکرد و گذاشت دوباره آمون پرستی برگرده و پادشاه جدید که به شدت آمون پرست بود چطور یوسف و از عزیز مصر بودن برکنار نکرده �ن برای من جای سواله ممنون میشم جوابشو اگه می‌دونی بهم بگی