axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 عنوان امتحان دی 67 بازدید | 8 پست عربی رو چیاش رو بخونم تمرین ها که تیک زدنی هست رو کامل معنیاش رو باید بلد باشم یا مثل خود کتاب میاره اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 1402/09/19 | 15:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 دلم خون شد 😭 چرا اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 امسال اصلا هیچی یاد نمیگیرم حس میکنم خنگ شدم فشار رومونه بخدا اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 نهایی؟یا ترم اول نهایی اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
zrasharifi عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 464 نهایی عربی ک خیلی حجمش کمه و اسون ویدیو های استاد فلاحو ببین اگ نداری ایدی تل بده برات بفرستم رشتت چیه؟
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 عربی ک خیلی حجمش کمه و اسون ویدیو های استاد فلاحو ببین اگ نداری ایدی تل بده برات بفرستم رشتت ... رشتم انسانیه نمیشناسم این کسی رو که میگید لطف میکنید بفرستید پایه دوازدهم هم هستم @Axtarlady آیدیم اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن