2777
2789

طبیعی یا سز؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعی

شورت یه بار مصرف زیر انداز نوار بهداشتی بزرگ 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

اگه طبیعی زایمان میکنی حتما خرما ببر

۵ تا نادعلی بخون وفوت کن ب آب و ببر همراهت موقع زایمان بخور تا زود زایمان کنی

انشالله قدمش پرخیر و برکت باشه و خوشبختیشو ببینی

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

من یه شیشه شیر و یدونه شیرخشک اون هم جلوی بیمارستان گرفتم. یه ست نوزادی . آبجوش هم از بخش گرفتم.&nbs ...

دقیقا همون چیزایی گفتی که من اصلا فکر نکردم لازمم بشه

تا خدا هست به خلقش چه نیاز ...

طبیعی هستی با خودت خوراکی ببر...خرما ابمیوه کمپوت خاکشیر با اب گرم رو پرستار میگفت همراهت باشه... لباس هم بستگی به وزن نی نی داره من ست بیمارستانیشو بردم با یه دست لباس سایز یک‌که بزرگش بود بچم اندازه فندقه😅 یه بسته پوشک سایز ۰ دستمال مرطوب پتوی دور پیچ...به کسی که میاد دنبالت که ترخیصت کنه بگو قنداق فرنگی بچه رو بیاره خودت نبر تو بیمارستان کثیف میشه..‌ 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
طبیعی هستی با خودت خوراکی ببر...خرما ابمیوه کمپوت خاکشیر با اب گرم رو پرستار میگفت همراهت باشه... لب ...

ای جان بچت تو سونوی وزن چند کیلو بود ؟ و اینکه ست بیمارستانی رو سایز صفر بردی یا یک

تا خدا هست به خلقش چه نیاز ...
ای جان بچت تو سونوی وزن چند کیلو بود ؟ و اینکه ست بیمارستانی رو سایز صفر بردی یا یک

تو سونوی‌اخری که ۳۶ هفته دادم ۲۵۰۰ بود که کم‌بود... اخرم‌با وزن ۳ کیلو به دنیا اومد...ست بیمارستانیش ۰ بود و کامل اندازه اش بود الانم ۱۶ روزشه هنوز صفر میپوشه😶

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟