2777
2789
عنوان

برام خیلی عجیبه حالم بدمیشه

114 بازدید | 14 پست

یه خواهرایی میشناسم  که سال به سال واردخونه هم نمیشن ...میگن خجالت میکشیم ...نه داداشانه خواهراواردخونه هم نمیشن ...فوقش دوساعت سربزنن...

عجیبتراینکه دختری توفامیل داریم خیلی خجالتی بود وروابط اجتماعی زیرصفرباخودم میگفتم هیچکی طرف این نمیره...خدامنوببخشه زشت هم بود وخیلیافکرمیکردن سندرم داره ...ازدواج کردبچه دارشد....شوهرش خیلی ازش سرتره...هرکی میشنیدازدواج کرده تعجب میکرد...

یااینکه شش ماه شش ماه سرزدن به خونه مادربااینکه امکاناتشوداری سربزنی

دختراش بدون جهازرفتن ...تحصیل زیردیپلم بودن ...روابطشون زیرصفر...اما دومادا خونه ماشین کارمنداخلاق وجهه اجتماعی ...خداشانس بده ...بخداازدعاهایی که اوناخوندن ماهم میخونیم امادریغ ازنگاه خدا

حق دارم وقتی حسودی کنم ...چرابقیه بعدیختی به جایی میرسن من نه....

چه بگویم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه دخترا بد بدردنخور دومادا عالی همه چی تموم😁

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

منم هم زشتم هم دیپلمم هم قدم کوتاهه هم لاغرم بلزم کسی سمت من میاد مشکل ظاهر نیست باید شانسسسس داشته باشی

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...
منم هم زشتم هم دیپلمم هم قدم کوتاهه هم لاغرم بلزم کسی سمت من میاد مشکل ظاهر نیست باید شانسسسس داشته ...

نمیاد

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...

خوشحال باش از خوشبختی وخوشحالیه بقیه براتوهم اتفاق میفته ،بدی هارو جذب نکن خودت .

میگن آدما نون دلشونو میخورن 💖

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
من همه میگن خوشکلی اماقدم متوسط لیسانس هرچی بنجول میادبرام

هوووف