2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت بادمجون تلخه

546 بازدید | 29 پست

رفته بودم خونه مادرشوهرم 

هفته ای ۱بار میریم شام

مادرشوهرم استانبولی گذاشته بود

من گفتم مامان بادمجون سرخ شده داری تو یخچال

جوابمو نداد

وقتی جواب نده یعنی دلش نیس

خواهرشوهرم متاهله یه ربع بعدش گفت مامان زنداداش پرسید بادمجون داری

گفت آره ولی فک کنم تلخه

خواهرشوهرم گفت عب نداره حالا درستش میکنم اگه تلخ بود نمیخوره

خلاصه آورد بادمجونو انقد چسبید که خیلیم خوشمزه بود

چ خواهرشوهرت ماهه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی منو اینطور ایگنور کنه دیگه شام از گلوم پایین نمیره ،چقدر خوبه حساس نیستین 😅😂

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

کار شما هم جالب نبود

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

همون می‌دونسته خوشمزه است خواسته نگه داره برای خودش 😁😁

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین