سلام دوستان من ۸آبان بچم روبرای ختنه بردم پیش یه فوق تخصص جراحی نوزادان ، گفت بخیه بزنم یا حلقه گفتم هرچی خودتون صلاح میدونید ، گفت بنظرم حلقه خوبه رفتن تو اتاق و آمپول بی حسی زدن و شروع کردن ، ده دقیقه یه ربع گذشت صدای جیغ بچه من قطع نشدبا اینکه بچه های دیگه فقط موقع آمپول بی حسی گریه کردن و یه ربعه نهایتا کارشون تموم میشد، بعد بیست دقیقه دستیار دکتر هراسان اومد بیرون و گفت خانم دکتر میگه بچه شما رو نمیشه حلقه انداخت باید جراحی بشه مشکلی ندارید منم خب اون لحظه دست و پامو گم کرده بودم گفت هرکار دکتر میدونه انجام بده ، ۵۰دقیقه تمام بدون وقفه بچه من جیغ کشید جیگرم هزار تکه میشد با صدای گریه های نوزادم😔😔😔😔
اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
عزیزم گاهی وقتا بچه ها چون احساس غریبی میکنن گریه میکنم شاید بیشتر گریش از روی درد نبوده و شما داخل نبودین بچتون گریه میکردم...البته شایدا
پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️ zahra_babakhaniiii