2821
2789
عنوان

کاشت ناخن

59 بازدید | 11 پست

لطفا آدمای مذهبی نیان و بحث راه نندازین 

من سالهاست میخوام انجام بدم ولی میگفتن غسل نداره و جبیره هم قبول نیست

امروز رفتم نظر مراجع رو خوندم دیدم نوشتن جبیره صحیحه اگر کاشت انجام بدی و برای اطمینان میتونی تیمم هم انحام بدی

خدای ما خدای سخت گیری نیست 

ما بیخود سخت گرفتیم

آخه دوستان من مدتیه احساس افسردگی دارم گفتم یه تغییر ایجا کنم که یکم حالم خوب بشه🙂

لطفا با کامنتاتون حالمو بدتر نکنید❤️❤️

پاسخ: کاشتن ناخن به صورتی که برای وضو و غسل نتوانند آن را بردارند اشکال دارد ولی چنانچه شخصی مرتکب این عمل شده باشد، در صورت امکان، پس از برداشتن ناخن وضو و غسل را به طور طبیعی انجام دهد و در صورت عدم امکان، با همان حال وضو و غسل جبیره‌ای و احتیاطاً تیمّم هم انجام دهد. (پايگاه اطلاع رساني آيت‌الله صافي)

در چنین صورتی تیمم لازم و احتیاط واجب آن خواهد بود که بعد از برداشتن ناخن نمازهای خوانده شده را قضا کند.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرحوم آیت‌الله فاضل لنکرانی

پرسش: حکم وضو و غسل با ناخن مصنوعی چگونه است؟ آیا زینت محسوب می‌شود؟

پاسخ: اگر ناخن مصنوعی روی پوست دست یا ناخن چسبیده باشد باید بر طرف شود و در صورت عدم امکان حکم وضو و غسل جبیره را دارد. (استفتائات موجود در واحد پاسخ به سؤالات جامعة الزهراء)

عزیزم اگه برا روحیه ات خوبه بزار  خود من ۸ ساله دارم  و حس خوب دارم  هربار ک نگاه ش ...

۸ ساله میکاری ناخونات ضعیف نشده؟😬

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...
عزیزم اگه برا روحیه ات خوبه بزار  خود من ۸ ساله دارم  و حس خوب دارم  هربار ک نگاه ش ...

اره عزیزم 

آخه من بچه شیر میدم

گفتم نکنه نشه غسل کرد

دوست ندارم نجس بمونم

هرچند مذهبی هم نیستم 

اره عزیزم  آخه من بچه شیر میدم گفتم نکنه نشه غسل کرد دوست ندارم نجس بمونم هرچند مذهبی هم نی ...

اونو نمی‌دونم عزیزم من دینم با شما فرق داره تو دین ما انسان نجس نمیشه 

ولی شما از همون علماتون سوال کنید 

ولی زیبایی دست صدبرابر میکنه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

عزیزم در صورتی که حکمش رو نمیدونستی بکاری و امکان برداشتش تا قبل از اقامه ی نماز یا غسل نباشه میتونی تیمم کنی و بلد باید مجدد نمازهاتو قضا کنی و حالا که حکم رو متوجه شدی دیگه غسل و تیمم و وضوت با ناخن قبول نیس ضمنا باید از نامحرم هم پوشیده بشه چون زینته

گلم یه جوری میفرمایید ادمای مذهبی نیاین انگار ما دو دسته ادم داریم مذهبی و غیر مذهبی اصلا دین و مذهب غذای روحه و صراط مستقیم راه دومی  وجود نداره ما روی زمین اومدیم رسالتی داریم مگرنه خداوند به من نوعی هم میگفت مثل حیوان بذای خودت بخور و بخواب و بگرد. قوه ی تعقل و روح و قوه ی تکلم و.... خیلی چیزای دیگه بی جهت به ما داده نشده ما قراره جانشین خداوند روی زمین باشیم و تنها خداونده که میدونه چی برای این مسیر لازمه و چی مانع.