2777
2789

خب خب سلاااام حالتون چطوره عزیزای دل امیدوارم هرکجا که هستید سالم و تندرست باشید

اولین تاپیکم😂😐

ی بار برای همیشه و آخرین بار بیاین از تجربیاتتون برای داشتن پوستای قشنگ و مخملی تون بگید،من یکم رو گونه هام جای جوش خیلی کم هس و چون پوستم چربه مدام رو گونه و پیشونیم جوش میزنه و منافذ باز هم رو گونم دارم،میخواستم بدونم سابسیژن کسی انجام داده راضی بوده؟میکرو بهتره یا سابسیژن؟من شیرازم اگه دکتر پوست عالی میشناسید بهم معرفی کنید قیمت جلساتم اگه میدونید بگید ،لاوتون دارم🥲🍓

یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱

دکتر‌پوست عالی که کارش اصولی هست و الکی چیزای گرون گرون نمیده فقط سهیلا ارجمندزاده. اگر نیاز باشه ازمایش‌مینویسه که مشکل داخلی نباشه. من هروقت رفتم با ارزون‌ترین محصولات کارمو راه انداخته چندتا شهر کار میکنه ولی اصالتا شیرازیه و کار اصلیش‌تو شیرازه جز هئیت علمی دانشگاه هست و الکی دکتر نشده. خیلی خفنه آدرس دقیقشم تو گوگل هست

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
دکتر‌پوست عالی که کارش اصولی هست و الکی چیزای گرون گرون نمیده فقط سهیلا ارجمندزاده. اگر نیاز باشه از ...

مرسی قشنگم لطف کردی

یه جمله قشنگی هس که میگه:زندگیو سخت نگیر«آمده ایم که برویم»یه موقع هایی هم باید رها کنی،شاید رسیدن تو رها کردن باشه :)🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان