2777
2789
عنوان

نذر صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖

خدایا نزار گمراه بشیم زیبایی و رحمتت رو نشونمون بده خدایا خدایا خدایا خدایا...

خدایا دوستمون داشته باش

خدایا ببخش ما رو

خدایا خیلی هدایتمون کن

خدایا سوره حمد رو در مورد ما به حقیقت تبدیل کن و به راه راست و راه کسانی که به آنها نعمت دادی هدایت کن و از گمراهی نجاتمون بده.

خدایا چشم و گوش هامون اگر بسته است بازش کن و ما رو از هدایت شده ها قرار بده.

خدایا خودت بدون تنبیه و تاوان پرورشمون بده.

اون ایمان و رابطه دوستانه ای که یه سری آدمها باهات دارن رو به ما هم ببخش

ای خدا از همیشه بهمون نزدیکتر شو

ای خدا چشمموونو به روی زیبایی و خیر باز کن و بزار لمسش کنیم تا جایی که میتونیم زیبایی و خوبیتو

ای خدا نزار زندگیمونو خراب کنیم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
۵۰ تا

عزیزم خوش اومدی الهی بزرگی و عظمت صلوات رو خدا نشونت بده و توان استفاده از این گنجینه رو بهت ببخشه.

الهی که خدا به خودت و عزیزانت عمر بسیااار و با عزت اضافه کنه که براتون خیر اندر خیر و شادی اندر شادی و پر از سلامتی باشه.

خداوند به خودت پ عزیزانت سلامتی کامل عطا کنه گلم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
۱۰۰تا  فاطمه هستم

عزیزم الهی مادرانه دعات کنه حضرت زهرا(س)

عزیزم الهی غرق محبت خدا و خلق برگزیده خدا بشی،الهی دوستی بلهاشون نصیبت بشه

الهی یک رابطه عمیق و پر آرامش و پر از حس خوب با درک زیبایی ها و خوبی ها خداوند با خداوند داشته باشی.

الهی که خدا به بهترین نحو به حاجتت برسونه به خیر و مصلحت تام

۲۰,۱۷۶