2777
2789
عنوان

من کار درستی کردم درمورد شغلم؟

258 بازدید | 32 پست

من میخاستم امسال بخونم برای استخدامی اموزش و پرورش. پارسال تامرحله اخر رفتم ولی ردشدم و از چشمم افتاد.

منم الان انلاین شاپ زدم و بشدت روش تمرکز کردم ک کارم بگیره حتی قراره بعدا مغازه هم بزنیم ک حضوری هم باشه. ی بچه ۱ساله هم دارم...

میگم بنظرتون اشتباه کردم کلا دیگه معلمی رو گذاشتم کنار یا ن؟ 

من الان عاشق انلاین شاپم شدم...باعشق دارم کار میکنم. فکر می‌کردم دیوونه‌ی معلمی‌ام ولی الان اصلا دلم نمیخاد. فقط همش میگم حیف نشد اون همه درس خوندم... همه چشم انتظار بودم من یه چی بشم. احساس کوچیک شدن دارم...حقارت نه ها. ولی انگار یجوری‌ام ...ب هیچ جا نرسیدم 

انلاین شاپ عالیهاگه توی تبلیغ کردن واردهستی انشالله خیلی موفق بشی اتفاقاالا پول توی کارهای ازادواینجوریه معلمی خیلی پول گیرادم بیاد ۱۲ الی ۱۵ تومن هست اماجایگاه اجتماعی قابل احترام وخیلی خوبی داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین کع بیکار ننشتی

چجور مشتری جذب میکنی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
انلاین شاپ عالیهاگه توی تبلیغ کردن واردهستی انشالله خیلی موفق بشی اتفاقاالا پول توی کارهای ازادواینج ...

آره خیلی میخام وقت بزارم ک بگیره کارم...

دقیقاااا منم بخاطر همون جایگاه اجتماعیش همش حالت تردید دارم. هی باخودم کلنجار میرم ک جایگاه اجتماعی به چه قیمتی؟ ب قیمت اون همه سروکله زدن با بچه ها و حقوق پایین و همیشه سرتایم حاضربودن؟!

بعد میگم نه تو بی عرضه‌ای بهونه میاری وگرنه اون همه اطرافت رفتن معلم شدن چقدم احترام دارن 

مُردم بااین همه هیاهوی ذهنم😔

تو آنلاین شاپ با اون درجه راحتی با معلمی که باید از هزار آدم با سواد و بی سواد حرف بشنوه یکی می‌کنی ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه قربونت با این حقوق هاشون که اصلا در خور یه معلم نیست چرا بری  همون انلاین شاپ دو برابر ...

اره قبول دارم 

فقط میدونی چی مرددم میکنه؟ جایگاه و احترامی ک مردم برا معلم قائلن 

آره خیلی میخام وقت بزارم ک بگیره کارم... دقیقاااا منم بخاطر همون جایگاه اجتماعیش همش حالت تردید دار ...

عزیزم انلاین شاپ داشتنم شغل ترندوباکلاسیه وانگیزه وهوش اقتصادی بالایی میخوادبروسمت چیزی که بهش علاقه داری مطمن باش موفق میشی عمه که نبایددکترومهندس ومعلم و.... بشن 

تو آنلاین شاپ با اون درجه راحتی با معلمی که باید از هزار آدم با سواد و بی سواد حرف بشنوه یکی می‌کنی ...

راحت ک کیس چون همه‌‌ی تایمو میگیره ولی معلمی میدونی از صبح تاظهره کارت 

و اینکه من بیشتر سر جایگاه و احترامی ک مردم برای یه معلم نسبت به یه مغازه دار دارن ناراحتم

عزیزم انلاین شاپ داشتنم شغل ترندوباکلاسیه وانگیزه وهوش اقتصادی بالایی میخوادبروسمت چیزی که بهش علاقه ...

اخه بشدت عاشق معلمی بودم اما نشد ک نشد... بعد بچه دارشدنمم دیگه از چشمم افتاده. نمیدونم فردا روزی من از یه معلم بیشتر پول دربیارم آیا برای منم احترام قائلن؟!

من خیلی اعتماد ب نفسم ضعیف شده این قضیه منو خیلی میتونه بهبود بده

راحت ک کیس چون همه‌‌ی تایمو میگیره ولی معلمی میدونی از صبح تاظهره کارت  و اینکه من بیشتر سر جا ...

چه احترامی 

کافیه یه روز بر خلاف نظر مادر پدرا عمل کنی تو همون مدرسه یه جوری میشورنتا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

راحت ک کیس چون همه‌‌ی تایمو میگیره ولی معلمی میدونی از صبح تاظهره کارت  و اینکه من بیشتر سر جا ...

معلمی بهتره 

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

چه احترامی  کافیه یه روز بر خلاف نظر مادر پدرا عمل کنی تو همون مدرسه یه جوری میشورنتا

پس چرا از دور انقد ستایششون میکنن 

واقعا منم فکر میکنم ک به مدیر به پدرمادرا ب همه جواب پس دادن خیلی سخته ولی بقیه تا یکی معلم میشه دیگه رو سرشون میزارنش

2790
2778
2791
2779
2792