2777
2789
عنوان

شوهر تهمت زن

359 بازدید | 18 پست

خدایا خسته شدم هر چند وقت یکبار این روانی میفته به جونم.همش توهم اینو داره من با یه نفر هستم.تو محیط کار تو اجتماع هم همینطوره اگه یه چیز کوچیک هم ببینه اون لحظه از کنارش رد میشه ولی دیگه مثل خوره میفته به جون مغزش.امروزداشتم جلو آینه لباسامو عوض میکردم لباس‌های نو.در زد گفت در باز کن.در خونه رو.من احمق ازش خجالت کشیدم من حین پرو لباسها ببینه گفتم الان میگه چقدر ندید بدیده (واقعا الکی دردسر برا خودم درست کردم)بقیش الان تایپ میکنم 

حتما گفت داشتی چیکار میکردی 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..

بدو بدو رفتم تو اتاق لباس خونگی هام. پوشیدم.داد زد چرا در باز نمیکنی در باز کردم براش گفتم.گفت چه توجیه مسخره ای.خلاصه با کفش اومد تو فکر کرد آدم تو خونه است.حالا نیم ساعت پیش بلد شد سیگار کشید دوباره بازخواست و حرفه‌ای زشت و رو مخی.گفت آدم تو خونه بوده یعنی چی که از من خجالت کشیدی من که کل خونه رو نگشتم..بچه هه حالم بده این دیگهتا ابد من ول نمیکنه.منه احمق چرا می دونم این اینقدر احمق و بدبخته که همچین اشتباهی میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتو سرزنش نکن اصلا  آدم گاهی از مسایل خاصی که شاید واسه همه عادی باشه خجالت بکشه تو یک موقعی ...

شوهر من درک این حرفو تو رو نداره.من گاهی خجالت میکشم جلوش چیزی بخورم.یا کاری کنم.نه فقط  جلوی این جلوی خیلی ها.ولی این درکش رو نداره

کآرم شک برانگیز بود ولی خودش دیگه دید هیچی نیست.فقط عاشق اینه همچین چیزی واقعا پیش بیاد

کارت شک برانگیز بود؟؟؟؟

این چه زندگیه که توش اعتماد نیست 

من اگر ساعتها هم درو باز نکنم شوهرم فکر میکنه یا خوابم یا حمومم این حرفا چیه بابا 

اگر عاشق این داستاناس میگم که خب مریضه دیگه فردا هم مورچه نر از بغلت رد شه توهم میزنه خدای ناکرده یه بلایی سرت میاره 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

شوهر من درک این حرفو تو رو نداره.من گاهی خجالت میکشم جلوش چیزی بخورم.یا کاری کنم.نه فقط  جلوی ا ...

سعی کن بیشتر و بیشتر باهاش حرف بزنی 

فقط توجه کن که تو یک موقعیت خوب و سرحال و اصطلاحا گلدن تایم باهاش صحبت کنی و از همین احساساتت بگی تا درک کنه 

بالاخره اونم آدمه و الان ترسیده تورو از دست بده (نوع خاصی از دوست داشتن)

کارت شک برانگیز بود؟؟؟؟ این چه زندگیه که توش اعتماد نیست  من اگر ساعتها هم درو باز نکنم شوهرم ...

والا بخدا یه در ورودی دیگه داریم که راحت میتونست بازش کنه بیاد تو.من اگه میخواستم کاری کنم که اونو باز نمیذاشتم.خدایا این چقدر آشغاله که عاشق این داستانهاست.همش میگه حتما که نباید چیزی باشه ثابت کنه تو خرابی.تو آدم زرنگی هستز رد به‌جا نمیزاری:|

سعی کن بیشتر و بیشتر باهاش حرف بزنی  فقط توجه کن که تو یک موقعیت خوب و سرحال و اصطلاحا گلدن تا ...

این روش امتحان کردم بارها.ولی این الان این موضوع تا مدتها ملکه ی ذهنش میشه.فقط عاشق اینه چیزی از من ببینه که هی غر بزنه و بگه دیدی حق با من بود

@ghazzal73  

....

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
این روش امتحان کردم بارها.ولی این الان این موضوع تا مدتها ملکه ی ذهنش میشه.فقط عاشق اینه چیزی از من ...

امان از این جملاتی که با اصطلاح «دیدی من گفتم» شروع میشه 

عزیز زندگی ت هست تلاش کن 

میتونین قرارداد کنین دیگه هیچ جمله ای را با دیدی من گفتم شروع نکنید ، یا چمیدونم ببین ریشه یابی کن مثلا از اول ازدواج غر میزد 

شاید اخیرا سر کار مشکلی پیدا کرده مشکل مالی یا با همکاران و .... البته شاید یکجا احساس کرده شما به یکی دیگه یا یکی دیگه به شما نظر خاصی داره ...همه اینها محتمله 

وای 😔🤦🏻‍♀️

خواستم بگم کسی که شکاکه برای هرچیز بیربطی شکاکه و واقعا طرف مقابل رو اذیت میکنه....🥲

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین