2821
2789

داشتم سریال چینی میدیم 

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دوباره خودآزاری اومده سراغم خوابم میاد ولی تا خودمو آزار ندم نمی خوایم، می دونم اختلال دارم ولی ترس از درمان دارم 😐

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
چه خوب اون وقت صبحا میخوابین شبا بیدارین؟

بیکاریه دیگه اره صبحا تا ده یازده خوابم

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

به سلامتی.من که شب کارم از شب کاری متنفرم...

باز بهتر از بیکاری والا ،حالا مگه همیشه شب کار هستین؟

استرس اینکه باردارم شکمم ضربه خورده میترسم بچم چیزیش شده باشه

عزیزم یه بار آبجی ام که باردار بود کنار من خوابیده بود منم تو خواب با لگد زدم تو شکمش 😅

خیلی ترسیده بود صبح رفت دکتر هیچی نشده بود توهم نگران نباش

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

عزیزم یه بار آبجی ام که باردار بود کنار من خوابیده بود منم تو خواب با لگد زدم تو شکمش 😅 خیلی ترسید ...

منم بچه خواهرم پرید بغلم اینجوری شد. وای از دست شما خواهرا😫😫😫

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز