2777
2789
چی چی هست 

گاز پانسمان، برا روی زخم دندون کشیده میزارن، بعضی وقتا حس میکنی گاز پانسمان درست سرجاش نیست یا باید یکم زخیم تر باشه یکی داشته باشی که بزاری روش 

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واسه من بخیه نزد گفت خودش خوب میشه حتی گفت انتی بیوتیکم نخور   منم نخوردم نمیدونم چطور عفون ...

من عوض نکردم همونو ۳ ساعت نگه میداشتم تا بند بیاد و بعد درمیاوردم و لازم بود یکی میزاشتم

ولی اشتباهه بخیه نزنه زیاد خونریزی میکنه

البته اسی یچیزم بگم یه ۴، ۵ ساعت بعد کشیدن دندون یکم چای غلیظ سرد شده رو نمک بزن قاطی کن، دهنتو باهاش بشور ، خونشو لخته میکنه زخمت زودتر جوش میخوره

فرداشم دو یه بار بکن ، چای گسه خونریزیو قطع میکنه

عزیزم قبلش باید چرک خشک‌ کن بخورم؟؟

نه عزیزم من چیزی قبلش نخوردم، همون یدونه استامیونفن بخوری کافیه

فقط حتما بگو برات بخیه بزنه

نه عزیزم جراحی دندون اصلا کاری نداره، لثه ی روی دندون رو شکاف میده و با انبر خود دندون رو میکشه بیرو ...

طبق عکس opg دکتر گفت جراحیم ریسک داره و جراح متحبر باید انجام بده🥺 چون رو عصبم هست متاسفانه

ممنون گلم دعا کن ب خیر بگذرع و هزینش گرون نشه زیاد

حتما همینطور میشه عزیزم❤️

همیشه تنت سالم باشه و زندگی خوبی داشته باشی❤️

طبق عکس opg دکتر گفت جراحیم ریسک داره و جراح متحبر باید انجام بده🥺 چون رو عصبم هست متاسفانه

بگرد یه دکتر خوب پیدا کن عزیزم❤️❤️

موفق باشی عزیزم و زندگی خوبی داشته باشی ❤️❤️

انشالله عزیزم❤️❤️انشالله بخیر بگذره و راحت شی از دست این دندون مزاحم

دعا کن برام خیلی اذیتم میکنه امروز انقد ب عصبم تاثیر گذاشته میخواستم خودمو بکشم خدا هیچ کسو بی پول نکنه این دردو ب کسیم نده

من عوض نکردم همونو ۳ ساعت نگه میداشتم تا بند بیاد و بعد درمیاوردم و لازم بود یکی میزاشتم ولی اشتباه ...

به من گفت بهش اب بزنی لخته اش کنده میشه اذیت میشی سعی کن اب اینا بهش نخوره روز اول ، ولی چند ساعت بعد بستنی خوردم‌خیلی خوب بود التهابش خوابید خونریزشم‌ کم‌ شد

به من گفت بهش اب بزنی لخته اش کنده میشه اذیت میشی سعی کن اب اینا بهش نخوره روز اول ، ولی چند ساعت بع ...

اره کمپرس اب سرد هم به لخته شدن کمک میکنه