2777
2789
من تقریبا دوسال پیش بود اکثر دکترا میگفتن یک و نیم ولی دکتری که رفتم ازم پونصد گرفت

الان من هرجا پرسیدم گفتن ۴ ۵ تومن حالا قرارع بریم بیمارستان ارتش قراردادداریم خداکنه کم بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی ۳ تا؟؟؟

دندون چهارم منت به سرمون گذاشت و تقریبا کامل دراومد دیگه نهفته نبود اما چهارتایی رو کشیدم به خاطر اینکه آبسه میکرد عفونت میکرد یه مدت اصلا عفونتش تا گلوم کشیده بود دهنمو درست باز و بسته نمیشد دوتایی اول رو یه دکتر کشید خیلی اذیت شدم هی زور میزد در نمیمد بعدش هم تا مدتها دهنم رو باز و بسته میکردم فکم صدا میداد 

دوستای بعدی یه دکتر دیگه کشید خیلی خوب بود خیییییلی سریع تر از دکتر قبلی کشید و بعدش هم مشکلی نداشتم 

چهار تا دندونم جراحی شد 

بعد از جراحی قبل این که دردت شروع بشه مسکن بخور 

من ۴تاشو کشیدم، همشون حدود ۸سال پیش اینا ۲۱، ۲۲ سالگی بودم یکیش سر زده بود بیرون بقیهش نهفته بود جر ...

منم تنهایی رفتم با اینکه فوبیا دوندون پزشکی داشتم و اولین بارم بود دندونپزشکی میرفتم   درد و تورم نداشتم ولی به شدت خونریزی داشت 

الان من هرجا پرسیدم گفتن ۴ ۵ تومن حالا قرارع بریم بیمارستان ارتش قراردادداریم خداکنه کم بشه

وای چه خبره😶😶 تو کلینیک ها هم خوبه برید 

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
من نیمه نهفته دارم رو عصب صورتم هست داره اذیتم میکنه لپم رو هی گاز میگیرم زخم شده از جهنی جراحیم ریس ...

منم نابودم کرده از طرفی بی پولی از طرفی درد ولی برو بکش چون دندونای دیگرم خراب میکنه

بستگی به دکتر داره این دکتره دکتر خوبی هم بود ولی دندون عقل رو ارزون میگرفت بخاطر اینکه مشتری جذب کنه

منم تنهایی رفتم با اینکه فوبیا دوندون پزشکی داشتم و اولین بارم بود دندونپزشکی میرفتم    د ...

خب باید بخیه میزد براتون

از من میپرسید خوش زخمی یا نه منم میفهمیدم میخواد بخیه نزنه میگفتم بخیه بزنید که زود خوب بشه

خونت رقیق بوده که زیاد خونریزی داشتی

اسی گاز اضافه هم ازش بگیر به کارت میاد

من نیمه نهفته دارم رو عصب صورتم هست داره اذیتم میکنه لپم رو هی گاز میگیرم زخم شده از جهنی جراحیم ریس ...

نه عزیزم جراحی دندون اصلا کاری نداره، لثه ی روی دندون رو شکاف میده و با انبر خود دندون رو میکشه بیرون ، بعضی وقتام دندون رو نصف میکنن و دو تکه جدا در میارن ولی اصلا متوجه نمیشی

حتما بگید دندون رو نشونتون بده که کامل دراورده باشه و ریشه هاشم دراوره باشه

خب باید بخیه میزد براتون از من میپرسید خوش زخمی یا نه منم میفهمیدم میخواد بخیه نزنه میگفتم بخیه بزن ...

نه واسه من بخیه نزد گفت خودش خوب میشه حتی گفت انتی بیوتیکم نخور  منم نخوردم نمیدونم چطور عفونت نکرد  ولی خب گفت هر دو ساعت یبار  گاز استریلو عوض کن هر دفعه ک عوض میکردم قلپ قلپ خون میومد