2821
2789

هیچی هیچ قرصی نخور اشکال نداره جای گرم بخواب امشب خوب 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=320333700]هیچی هیچ قرصی نخور اشکال نداره جای گرم بخواب امشب خوب باشه مرسی‌ 

خواهش میکنم عزیزم منم خودم عمل کردم بهم گفان ۲ قبلش نباید دارویی مصرف کنم واسه همین

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
مشکل نداره که نه

نه بابا مشکل نداره الانم استرس نگیر برو پتو رو بکش رو خودت قشنگ بخواب از خواب امشبت لذت ببر که یک هفته نمیتونی راحت بخوابی🤣🤣🤣

بابا خوابم نمیاد

منم تا ۴ نخوابیدم ولی ۴ و نیم راه افتادیم رفتیم تا ۷تو نیم رسیدیم اونجا انقدم گشنم بود که نگو 🤣

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز