2777
2789

هیچی هیچ قرصی نخور اشکال نداره جای گرم بخواب امشب خوب 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=320333700]هیچی هیچ قرصی نخور اشکال نداره جای گرم بخواب امشب خوب باشه مرسی‌ 

خواهش میکنم عزیزم منم خودم عمل کردم بهم گفان ۲ قبلش نباید دارویی مصرف کنم واسه همین

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
مشکل نداره که نه

نه بابا مشکل نداره الانم استرس نگیر برو پتو رو بکش رو خودت قشنگ بخواب از خواب امشبت لذت ببر که یک هفته نمیتونی راحت بخوابی🤣🤣🤣

بابا خوابم نمیاد

منم تا ۴ نخوابیدم ولی ۴ و نیم راه افتادیم رفتیم تا ۷تو نیم رسیدیم اونجا انقدم گشنم بود که نگو 🤣