یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چ ربطی داره باردارنشی؟کی گفته نمیشی؟زندایی من تنبلی داشته ازاول و ۳تاپسرداره تمام دوستام تنبلی دارن وبچه دارن..خودمم تنبلی دارم و یکی دوماهه درحال اقدامم
بااصلاح سبک ک قطعا خوب میشی ولی درکنارش داروهم بخور
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
منم دارم دکتر گفت اصلااااا بارداریتو عقب ننداز وگرنه سخت باردار میشی من نزدیک دو ساله که دارم یه سال اقدام کردیم نشد دیگه ولش کردیم دوباره از عید میخوایم اقدام کنیم هیچ امیدی ندارم
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی