2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

180 بازدید | 32 پست

من ۴ماهه فهمیدم دارم و دارو مصرف میکنم

فعلا نمیخام بزارم بچه دار شم تا دوسال دیگه بچه ۶سالم دارم

یعنی من دیگه باردار نمیشم

بعد میگن اصلاح سبک خوب میکنه کسی بوده

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ ربطی داره باردارنشی؟کی گفته نمیشی؟زندایی من تنبلی داشته ازاول و ۳تاپسرداره تمام دوستام تنبلی دارن وبچه دارن..خودمم تنبلی دارم و یکی دوماهه درحال اقدامم

بااصلاح سبک ک قطعا خوب میشی ولی درکنارش داروهم بخور

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

قرص چی میخوری؟؟؟؟منم دو سه روزه دارم دارو میخورم

وزن کم کن اگ وزنت زیاده

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

منم دارم دکتر گفت اصلااااا بارداریتو عقب ننداز وگرنه سخت باردار میشی من نزدیک دو ساله که دارم یه سال اقدام کردیم نشد دیگه ولش کردیم دوباره از عید می‌خوایم اقدام کنیم هیچ امیدی ندارم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

چ ربطی داره باردارنشی؟کی گفته نمیشی؟زندایی من تنبلی داشته ازاول و ۳تاپسرداره تمام دوستام تنبلی دارن ...

عزیزم آخه فقط بچه دار شدن نیست ، طبیعت بدن زن اینطوریه که باید هر ماه پریود بشه واسه سلامت خودمون ضروریه

اگه هر دو تخمدانت تنبلی داره کارت خیلی سخت میشه

ولی اگه یکیش تنبله شانس بارداریت زیاده.

به نظرم اقدام کن اشتباه منو تکرار نکن که حسرتش به دلت بمونه.

من گذاشتم دوسال بعد از عروسیم گیرم بیاد و الان دوسال اقدام بودم و نشد که نشد

منم دارم مجردم

دوستم متاهل بود ی بچه داشت و بشششدددت تنبلی داشت دکترش گفته بود بهیچ عنوان اگ درمان نکنی بچه دار نمیشی اونم بچه دوم نمیخواست 

ولی ناخواسته دوبار باردار شد🤣 هر دوبار سقط کرد چون نمیخواست

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
منم دارم دکتر گفت اصلااااا بارداریتو عقب ننداز وگرنه سخت باردار میشی من نزدیک دو ساله که دارم یه سال ...

اصلاح سبک کردی یعنی

منم تنبلی دارم  به نظرم از الان اقدام کن چون احتمال باردار شدن خیلی کمه  من الان اقدامم ...

بچه میخام ولی الان شرایط ندارم خدایا گیج گیج شدم