2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا حفظش کنه، بچه ها تو این سن همینجورین

بچه من دو سالشه دیشب تا صب جیغ و گریه میلرزید از شدت گریه دیوونه شدم... انگار بعضی شبا وحشت زده میشه از چیزی نمیفهمم‌چشه خیلی در عذابم...... از بی خوابی خودمم مریض شدم. پس کی خوب میشن این بچه ها ... حرفم نمیتونه بزنه هنوز زیاد جیغ میزنه  

بچه من دو سالشه دیشب تا صب جیغ و گریه میلرزید از شدت گریه دیوونه شدم... انگار بعضی شبا وحشت زده میشه ...

الهی 🥺🥲💔💔💔

واقعا خدا بهتون صبر بده من الان سرم داره میترکه

یه مورد بود حدودا یکماه پیش این شکلی اون هرشب تا صبح فقط گریه میکرد آخر با صدای قرآن آروم شد خداروشکر البته مشکل ریفلاکسم داشت ولی فرصت نمیکرد بخوابه که معده اش آروم بگیره یا بشه بهش اصلا دارو داد

بچه من دو سالشه دیشب تا صب جیغ و گریه میلرزید از شدت گریه دیوونه شدم... انگار بعضی شبا وحشت زده میشه ...

آخی عزیزم

بیشتر دلیل جیغ زدنش اینه که نمیتونه حرف بزنه و‌منظورشو بهتون برسونه

دختر منم دو سالگی و سه سالگی خیلی خیلی بد بود

شبا تا ساعت سه نمیخوابید و یدفعه لج میرفت نیم ساعت جیغ میزد

الان بهتر شده ولی نه کامل

لجبازباشو هنوز داره

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏

خواهر عروسکاش رو جمع کن بذار داخل کمد اگه ملحفه رختخوابشم عکس داره روش یه پارچه ساده بکش،عکس رو دیوار و ...بردار یک روز درمیونم اسفند و کندر دود بده بوش به زیر لباسش بخوره ان شاءالله خوب میشه