2777
2789
عنوان

به هر قیمتی دست من را بگیر

312 بازدید | 6 پست

ی شعری از ی شاعر افغانی زبان هست که خیلی دوستش دارم. ی غم و درماندگی خاصی توش هست. ی جور استیصال و تمنا.

میگه 

و دیگر نه دیوار مانده نه خشت

نه ابر و نه باران، نه دهقان نه کشت

خطرپوش طوفان لامذهبند

دل افسردگان، دختران بهشت

گل سرنوشت سیاه مرا

خدا از چه مرداب سردی سرشت

زمین غوطه ور در توف هرزگیست

خزان زنده در ثور و اردیبهشت

خدا زیر آوار دل مانده است

خداوند مسجد، خدای کنشت

به هر قیمتی دست من را بگیر

...کسی روی خاک بیابان نوشت

این شعر رو خانم فائقه مهاجر گفته و هر بار دو بیت آخرش رو میخونم پشتم میلرزه. با هیچ کدوم از بیت هاش غریبه نیستیم و میشه همذات پنداری کرد.

مصرع آخر حکم اون ضربه آخر رو داره و صحنه ای که بازسازی میکنه شاعر فوق العاده است.

روی خاک بیابان چیزی نوشتن نماد اینه که دستت دیگه جایی بند نیست. یعنی دیگه جایی وصل نیستی و رسیدی ته دنیا و فقط میتونی روی رمل هایی که تا چند دقیقه دیگه از بین میبرن پیامی بنویسی بلکه رهگذری از اونجا عبور کرد و دستت رو گرفت.

+ اللهم اجعل عاقبت امورنا خیرا

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}

چقدررررر تصور این ک رو خاک بیابان بنویسی غم انگیز و مث تیر آخر میمونه اونم‌تو تاریکی......

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
چقدررررر تصور این ک رو خاک بیابان بنویسی غم انگیز و مث تیر آخر میمونه اونم‌تو تاریکی......

آفرین. دقیقا به نوعی میتونه اوج خاکساری و تمنا رو نشون بده. مثل اون که مجنون گفت در خاک فتاده ام کجایی، بشتاب که چاره ساز مایی. در خاک فتاده ام چه تدبیر، ای دوست بیا و دست من گیر

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین. دقیقا به نوعی میتونه اوج خاکساری و تمنا رو نشون بده. مثل اون که مجنون گفت در خاک فتاده ام کجا ...

الهی ک هیچ وقت کسی گرفتار این صحنه ها نشه درمانده و تنها 

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝